Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı devam eden ve tamamlanmasına da çok kısa bir süre kalan yeni hizmet binasında çalışmaları inceledi.

14.12.2016 14:15

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı devam eden ve tamamlanmasına da çok kısa bir süre kalan yeni hizmet binasında çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Albayrak'ın binanın son durumu ve tamamlanma süresi ile ilgili yetkililerden bilgiler aldığı ifade edildi.

Albayrak, binanın tam olarak hizmete girdiği zaman personelin görev yapacağı alanları da kontrol etti.

Çalışmalarla ilgili hiçbir sorun ve aksaklığın bulunmadığı, sağlıklı bir şekilde çalışmaların ilerlediği yönünde bilgi veren yetkililer, programa uygun bir şekilde devam eden çalışmaların sonucunda binanın kısa bir zaman içerisinde hizmete hazır hale geleceğini kaydedildi.

Genç yazarların usta şairlerle buluşması

Namık Kemal Üniversitesi Genç Yazarlar Topluluğu tarafından "Genç Yazarların Usta Şairlerle Buluşması" konulu söyleşi düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak şair Cenk Gündoğdu, Haydar Ergülen ve Tuğrul Tanyol'un katıldığı ifade edildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide şairlerin öğrencilerle bilgi, mesleki tecrübe ve deneyimlerini paylaştığı ve soru cevap olarak devam eden söyleşinin toplu fotoğraf çekimiyle son bulduğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement