Tepecikspor'da Kümede Kalma Hesapları - Son Dakika
Spor

Tepecikspor'da Kümede Kalma Hesapları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Tepecikspor, kendi evinde Altay'a karşı aldığı 2-0'lık galibiyetle ümitlerini son haftaya taşıdı.

27.04.2015 11:28

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Tepecikspor, kendi evinde Altay'a karşı aldığı 2-0'lık galibiyetle ümitlerini son haftaya taşıdı.

Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, ligden düşmesi kesinleşen Altay'la oldukça zorlu bir maç oynadıklarını ve 3 Mayıs Pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile kendileri için çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti.

Altay galibiyetinin ligde kalma yolunda kendileri için önemli bir adım olduğunu aktaran Şen, "Rakibimizin ligde iddiasının kalmaması bizim için avantaj değildi. Rahat bir takımdılar ve prestijlerini korumak için mücadele ettiler. Yaşayacağımız olası bir puan kaybı, lige veda etmek anlamını taşımaktaydı. Altay maçını kazandığımız için çok mutluyum ve şimdi artık kümede kalıp kalmayacağımızın belli olacağı Kocaeli Birlikspor maçına bakıyoruz" diye konuştu.

Kocaeli Birlikspor ile 3 Mayıs Pazar günü oynayacakları müsabakayla ilgili olarak, "Bu maç benim kariyerimdeki en zor sınavlardan biri olacak" değerlendirmesinde bulunan Şen, şunları söyledi:

"Kazanamazsak küme düşeceğiz, kazanırsak rakiplerimiz nasıl netice alırsa alsın bizi ilgilendirmeyecek. Bize gerekli olan üç puanı hanemize yazdırmamız gerekiyor. Kazanmak için oraya gideceğiz. İşimizin kolay olmadığını çok iyi biliyoruz fakat bu zorluğun üstesinden gelmek için oyuncularımız sahada ikişer kişilik mücadele edeceklerdir. Taraftarımızın desteği ile inşallah pazar günü ligde kalmamızı sağlayacak puanı alır, bu önemli sınavı başarıyla vermiş oluruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tepecikspor'da Kümede Kalma Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement