Tesettür Elbise - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Tesettür Elbise

Tesettür Elbise

Şıklığından taviz vermeyen bayanlar için dış görünüm önemli bir olgudur. Özellikle düğün, nişan kına gecesi, balo ve mezuniyet gibi özel etkinliklerde ortamın en şık ve zarif kadını olmak her kadının doğası gereği en büyük hayalidir.

29.01.2018 18:12  Güncelleme: 09:58
İlandır

Özellikle tesettürlü bayanlar için kullandıkları kıyafetlerin şık olması kadar rahat olması gerekir. Hal böyle olunca tesettür giyim tasarımcıları da tesettürlü bayanların hem şık hem de rahat olmaları adına birbirinden farklı tesettür giyim parçaları tasarlayıp, bayanlara sunuyorlar. Tesettür elbise modelleri de tesettür giyim ürünlerinin bir parçası olarak tesettür giyim modasında ilk sıralarda yer alıyor.

Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

Bildiğimiz gibi tesettür giyim modasında en çok tercih edilen modeller tesettür elbiselerdir. Hem İslamiyet açısında uygun olması hem de kullanım açısında kolay ve konforlu olması nedeni ile bu giyim parçasının tercih edilebilirliğini artırdı. Ayaklara kadar uzanan vevücudunuzu sararak vücut hatlarını belle etmeyecek şekilde tasarlanan bu modeller sayesinde istediğiniz tarza sahip olmanız mümkün olabilmektedir. Düz sade tasarımların yanı sıra çiçeklidantelli vs. gibi model çeşitliliği ile her yaşa ve zevke hitap eden tasarımlarla üretiliyor olması da sahip olmak istediğiniz modelleri bulabilme imkânı sunuyor. Düz ve çiçekli modellerini yanı sıra belinden kemerli elbise modelleri, belden büzmeli elbise modelleri belden dantel detaylı elbise modelleri, belde büzüşmeli elbiseli modelleri deri detaylı modelleri gibi farklı kumaş türleriyle tasarlanan elbiseli modelleri tesettür modasında yer alıyor. Bayanlar bu modelleri arasında zevklerine ve vücut ölçülerine uygun modelleri kolaylıkla bularak kendilerine şık ve zarif kombinler hazırlayabiliyorlar.

Tesettür Elbise Modellerinde Dikkat Çeken Detayları

Şıklığından taviz vermeyen tesettürlü bağaların tesettür modellerinden en çok dikkat ettikleri konu rahat ve konforlu olmasıdır. Bu modelleri tek parça giyim modeli olduğundan dolayıkom binlemesi kolay oluyor. Hem günlük hem de özel günler için rahatlıkla giyilen bu modeller çeşitli aksesuarlar ile detaylandırılarak daha da şık ve zarif bir tasarı ortaya çıkarılabiliyor. Ancak kıyafet seçiminde doğru detay ve parçaları bir araya getirmek şık bir kombin yapmanın temel şartıdır. Çok parçalı kıyafetlerle kombin yapmak kolay olmadığı için zamanınızı alabilir. Bu gibidurumlarda tesettürelbiseleri de adeta bir kurtarıcı niteliğindedir. Tek parçalı olmaları sayesinde kısa zaman da şık kombinler yapmanız sadece dakikalarınız alıyor Günlükhayatta rahat kullanım sunan bu modeller; düğün, nişan, mezuniyet, ya da iş hayatında konforlu ve sevilen bir alternatif olarak tesettür giyim ürünlerinin içinde ön plana çıkıyor. İstediğiniz tek bir parça tesettür elbiseyi uygun aksesuar detayları ile bütünleştirip, arzu ettiğiniz şıklığı yakalayıpistediğiniz ortamdakullanabilirsiniz.

2018 Tesettür Elbise Modelleri

Geçtiğimiz dönemlerde modada yerini koruyan tesettür elbiseler 2018 yılında da tesettürlü bayanların baş tacı oluyor. Özellikle 2018 sonbahar-kış kreasyonlarında tesettür kadife kumaşlardan yapılan tesettür elbise modelleri moda trendi arasında yer alıyor. 2018 yılında tesettür elbiseli modellerinde yer alan bir diğer dikkat çekici detay ise geniş kollu olan modelleridir. Geniş kolu modelleri bayanlara kullanım rahatlığı sunarken şık ve zarif olmalarıma olanak sağlıyor. Bu modeller pelerinli kol modelleri ile zarif ve otantik tarz yaratan volan kollu detaylı abiyelere göre volan kol detaylı elbiseler günlük kullanımlar için tasarlanarak bayanların tercihine sunulmuştur. Altın renginden ya da gold işlemeleri sevenler içinde hemen hemen her renge uyum sağlayan ve engin görünüm sunan altı sarısı işlemeler de bu yılın tesettür elbise modellerinde yerini alıyor. Sizde bunlar arasından seçim yaparak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Kaynak : https://www.modamerve.com

Son Dakika Advertorial Sondakika Tesettür Elbise - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement