Tivibu'da Film Şöleni Mayısta Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Tivibu'da Film Şöleni Mayısta Devam Ediyor

"Otel Transilvanya" ve "Oyunbozan Ralph" dikkat çekiyor.

04.05.2013 13:29

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da, mayıs ayında yayınlanacak farklı türlerde yüzlerce film arasından son dönemin popüler yapımları "Anna Karenina", "Uçuş", "Mama" ile eğlenceli animasyonlar

"Otel Transilvanya" ve "Oyunbozan Ralph" dikkat çekiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tivibu en yeni ve en popüler filmleri sinemaseverlere sunmaya devam ediyor. Tivibu mayıs ayında üyelerinin karşısına farklı türlerde yapımların yer aldığı yüzlerce filmlik zengin bir arşivle çıkıyor. Mayıs'ta Tivibu'nun Kırmızı Halı klasöründe son dönemin en çok ses getiren filmleri izlenebilecek.

Vizyona girdiğinde sinema yazarlarından övgüler toplayan yönetmen Joe Wright'ın Tolstoy'un klasik romanına çarpıcı bir yorum getirdiği "Anna Karenina", Tivibu'nun mayıs ayı filmleri arasında bulunuyor. Filmin başrollerini Keira Knightley, Jude Law, Aaron Johnson gibi oyuncular paylaşıyor.

Bu ayın dikkat çeken bir başka filmi de Oscar ödüllü Denzel Washington'ın başrolünde yer aldığı "Uçuş - Flight". Uçuş esnasında gerçekleşen bir felaketin ardından zorunlu iniş yaparak yolcuların neredeyse tamamının hayatını kurtaran deneyimli pilot Whip Whitaker'ın hikayesinin anlatıldığı film, aksiyon meraklılarına hitap ediyor.

Tivibu animasyon severleri de unutmuyor. Adam Sandler, Selena Gomez gibi oyuncuların seslendirdiği "Otel Transilvanya - Hotel Transylvania", efsanevi Drakula hikayesini eğlenceli biçimde ele alıyor.

Mayıs'ta gösterilecek bir başka animasyon olan "Oyunbozan Ralph - Wreck-It Ralph" ise bir atari oyunu kahramanı olan Ralph'i konu alan farklı hikayesiyle beğeni toplamıştı. Animasyon tutkunlarının birbirlerine ısrarla tavsiye ettiği

"Oyunbozan Ralph", bu kez Tivibu'da sinemaseverlerle buluşuyor.

Tivibu'nun bu ay öne çıkan bir başka filmi olan "Mama" da son dönemin en iyi gerilim filmlerinden biri olarak gösteriliyor. "Mama", iki küçük kızın doğaüstü hikayesini anlatıyor, türün meraklılarına heyecan yaşatıyor.

Tivibu'nun Kırmızı Halı klasöründe önceki aylardan önemli filmlerin gösterimi de devam ediyor. Sinemaseverler mayıs ayında "Evim Sensin", "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk - The Hobbit: An Unexpected Journey", "Kibarca Öldürmek - Killing Them Softly", "Bulut Atlası - Cloud Atlas", "Açlık Oyunları - The Hunger Games" gibi filmleri de izleyebilecek.

Tivibu üyeleri, yaklaşık 600 filmin yer aldığı sinema içeriğinden diledikleri filmi, diledikleri zaman izleyebiliyor. Tivibu ayrıca "Durdur İzle",

"Geri Al İzle" gibi gelişmiş özelliklerle üyelerine farklı bir seyir deneyimi yaşatıyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tivibu'da Film Şöleni Mayısta Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement