Dha Spor - Trabzonspor: - Kayserispor Maç Önçesi Notlar - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Trabzonspor: - Kayserispor Maç Önçesi Notlar

Dha Spor - Trabzonspor: - Kayserispor Maç Önçesi Notlar

Dha Spor - Trabzonspor: - Kayserispor Maç Önçesi Notlar

27.02.2011 18:50

DHA SPOR - TRABZONSPOR: - KAYSERİSPOR MAÇ ÖNÇESİ NOTLAR

SELÇUK BAĞIRSAK ENFEKSİYONU GEÇİRDİ

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, dün gıda zehirlenmesi geçirdi. Hemen Trabzon Imperial Hastanesi'ne kaldırılan Selçuk İnan'ın yoğun şekilde tedavisinin yapılmasına rağmen maça yetişemedi. Kulübün Selçuk İnan konusunda hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekerken, bu futbolcunun yerine Alanzinho ilk 11'de sahaya çıktı. Dünkü tedavisinde 9 şişe serum yemesine rağmen tam olarak iyileşmediği için kadroya alınmadığı öğrenildi. Bu arada Selçuk İnan'ın oynamak istediği ancak bu isteğinin Şenol Güneş tarafından geri çevrildiği de belirtildi.

ALANZİNHO GOLÜ ATTI FORMAYI KAPTI

Bordo - mavili takımın geçtiğimiz hafta 2 - 1'lik skorla kazandığı Manisaspor maçında galibiyeti getiren golü atan Alanzinho, beklendiği gibi Kayserispor maçında 11'de sahaya çıktı. Hafta içerisindeki antrenmanlarda Şenol Güneş'in özel olarak ilgilendiği Alanzinho, vatandaşı Jaja ile aynı anda sahada olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Şenol Güneş savunmada ise yine Giray Kaçar yerine genç futbolcu Mustafa Yumlu'ya görev verdi.

20 BİN ADET BAYRAK YAPTIRILDI

Trabzonspor yönetimi Kayserispor maçı için gelecek olan taraftarlara 20 bin adet bordo - mavili bayrak yaptırıldı ve bu bayraklar maça gelen taraftarlara dağıtıldı. Ayrıca yağmura karşı taraftarları korumak için kale arkalarına mavi renklerde yağmurluk, maraton tribününe ise bordo renkte yağmurluk dağıtıldı.

VOLKAN BABACAN'A TEPKİ!

Trabzonsporlu taraftarlar maç öncesinde as kaleci Souleymanou'yu alkışlarken, yedek kaleci Volkan Babacan'ı ise alkışladı. Başkan Sadri Şener, Volkan Babacan'ın Fenerbahçe maçında yediği golleri eleştirmiş ve ardından iki kulüp arasında söz düellosu yaşamıştı. Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar sahaya ısınmaya çıkan Kayserisporlu oyuncuları da kısa süreli ıslıkladı.

İDARİ MENAJER ÇUVALCIOĞLU'NUN BABASI VEFAT ETTİ

Trabzonspor'un İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu'nun babası Murat Çuvalcıoğlu bugün vefat etti. kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz" denildi.

ERBAKAN İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLANDI

Öte yandan kulüp sitesinden yapılan diğer açıklamada, eski Başbakanlardan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof Dr. Necmettin Erbakan hayatını kaybetti duyuruldu. Açıklamada, "Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

ŞOTA, ZALEYATA VE MORİTZ'İ KULÜBEYE ÇEKTİ

Kayserispor Teknik Direktörü Şota ise geçtiğimiz haftadan farklı olarak Zaleyata ve Moritz'i yedek kulübesine çekerek bu futbolcuların yerine Hamza ve Semih'i 11'de sahaya sürdü. Şota, geçtiğimiz hafta iki gol atan Kujovic'e de 11'de forma şansı tanıdı.

İki takımın maç kadroları ise şöyle:

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Erdinç Sezertam, Alpaslan Dedeş

TRABZONSPOR: 35 Onur, 30 Serkan, 22 Mustafa, 4 Glowacki, 3 Cale, 17 Burak, Colman, 6 Ceyhun, 25 Alanzinho, 50 Jaja, 10 Umut

YEDEKLER: 29 Tolga, 26 Sezer, 14 Piotr Brozek, 23 Giray, 61 Yattara, 21 Barış, 32 Pawel Brozek

KAYSERİSPOR: 16 Souleymanou, 15 Hamza, 4 Serdar, 35 Önder, 3 Hasan Ali, 6 Selim, 21 Semih, 8 Abdullah, 40 Ambarat, 38 Ziani, 37 Kujovic

YEDEKLER: 34 Volkan Babacan, 9 Zaleyata, 11 Mehmet Eren, 17 Ali Bilgin, 19 Moritz, 22 Ömer, 23 Furkan

YUNUS EMRE SEL - TRABZON/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Trabzonspor: - Kayserispor Maç Önçesi Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement