TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli!

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli!

TRT 1 Gündüz Kuşağı ekranında 24 Mayıs Çarşamba günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan "Bir Yastıkta Kocayalım" ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

23.05.2017 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hukuki Konular İyi Fikir'de!

24 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Avukat Afet Gülen Büberci hukuki konularda merak edilen soruları cevaplayacak. Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gökçen Erdoğan, kadın-erkek ilişkilerinden bahsedecek. Ayrıca, imajını değiştirmek isteyen izleyici Banu Güleç yeni imajı ile ekranda olacak. İyi Fikir 24 Mayıs Çarşamba günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

24 Mayıs 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'bir yastıkta kocayalım' programında, hafta ortasında çiftimiz arasındaki gerilim tavan yapıyor. Selim yeni güne ofisinde başlarken, çağla, Selim'in evi terk ettiği gerçeği ile yüz yüze kalıyor. Çağla, selim ile konuşmak için ofisine gidiyor. Çağla, Selim'i yaptıklarında bir hata olmadığı konusunda ikna etmeye çalışsa da Selim'den sert bir karşılık alıyor. Yaşadığı sorunları çözmeyerek eve dönen çağla, Dr. Mehmet Tekneci'nin ziyareti ile şaşırıyor. Dr. Mehmet Tekneci ile seans gerçekleştiren çağla, davranışlarının yarattığı sorunları anlıyor. Bir kez daha selim ile görüşmek için ofisine gidiyor. Ancak bu kez çiftimiz, çok daha sert bir tartışma yaşıyor ve çağla, yüzüğünü çıkartıp Selim'e veriyor. Gözyaşları içerisinde eve dönen çağla, selim ile ayrılmaya karar verirken, çift için sorunlar çözümden çok uzak görünüyor.

Hafta içi her gün saat 15.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Psikoterapist Doktor Mehmet Tekneci'nin yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement