Türkiye Basketbol Federasyonu'na Yeni Sponsor - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol Federasyonu'na Yeni Sponsor

Türkiye Basketbol Federasyonu\'na Yeni Sponsor

Türkiye Basketbol Federasyonu, mobil ticaret uygulaması Getir'in su markası Kuzeyden ile milli takımlar resmi su sponsorluğu için anlaşma imzaladı.

13.06.2018 12:15

İstanbul'da bir otelde düzenlenen toplantıda Türkiye Basketbol  Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Getir kurucusu Nazım Salur sponsorluk  anlaşmasına imza koydu.
Toplantıda konuşan Hidayet Türkoğlu, yeni bir marka ile anlaşmaktan  mutluluk duyduklarını belirterek, "Çevreci, yenilikçi markalarla iş birliğinden  memnuniyet duyuyoruz. Milli takıma destek veren lider markalara bir yenisini daha  ekliyoruz. 1,5 yıllık anlaşmayla doğal ve sağlıklı suların millilere ulaşmasını  sağlayacağız. Kuzeyden'e basketbola destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası  Elemeleri'nde Ukrayna ve İsveç ile Ankara'da oynayacağı maçlara değinen Türkoğlu,  "Takımdaki sporculara ve teknik kadroya güvenimiz tam. Heyecanlı ve azimli milli  oyuncularımıza güveniyoruz. 2019'da Çin'de düzenlenecek Dünya Kupası için iki  önemli karşılaşma bizi bekliyor. Basketbolseverleri salonlara bekliyoruz." diye  konuştu.
Nazım Salur ise "Basketbol Federasyonunun markamıza değer verip  seçmesi bizi gururlandırdı. 1,5 yıl boyunca tüm milli takımların maçlarında ve  antrenmanlarında Kuzeyden Su içilecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol Federasyonu'na Yeni Sponsor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement