Uşak Valisi Demir - Ekonomiye Yöneltilen Saldırı - Son Dakika
Güncel

Uşak Valisi Demir - Ekonomiye Yöneltilen Saldırı

Uşak Valisi Salim Demir, döviz kurlarındaki dalgalanmaya ilişkin " Ekonomimize yöneltilen saldırı devletimizin bekasına milletimizin huzur ve refahına yönelik bir girişimdir" dedi.

15.08.2018 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Salim Demir, döviz kurlarındaki dalgalanmaya ilişkin " Ekonomimize yöneltilen saldırı devletimizin bekasına milletimizin huzur ve refahına yönelik bir girişimdir" dedi.

Uşak Valisi Salim Demir, piyasalarda Türkiye'ye ekonomisine yönelik olumsuz girişimlere yönelik düzenlediği basın toplantısında büyüyen ve gelişen Türkiye'ye ekonomisinin her türlü olumsuzluğu aşacağını söyledi.

Döviz kurlarındaki dalgalanmanın ekonomik hiçbir temelinin olmadığını, dış güçler tarafından Türkiye'ye yapılan ekonomik bir saldırı olduğunu ifade eden Demir, vatandaşları sağduyulu davranmaya çağırdı.

Döviz kurlarının kısa süre içinde normal değerlere geleceğini belirten Demir, "Devletimiz bu ekonomik saldırıya karşı her türlü önlemi almış durumda. Ekonomimize yöneltilen saldırı devletimizin bekasına milletimizin huzur ve refahına yönelik bir girişimdir. Bunun da cevabı verileceğinden kimsenin endişesi olmasın. Gerek içeride gerekse dışarıda bu ülkenin, bayrağına, bağımsızlığına ve bölünmez bütünlüğüne kast edenler her dönem hak ettikleri cevabı almışlardır. Buna rağmen her defasında başka bir kılıfla; fiili, siyasi ve ekonomik saldırılarla emellerinden vazgeçmeyecekleri anlaşılan bu düşmana karşı, her zaman duyarlı olmak zorunda olduğumuz bir kere daha ortadadır" dedi.

Türkiye ekonomisini dahada güçlendirmek amacıyla çok daha fazla çalışmak gerektiğinin altını çizen Vali Salim Demir, Türkiye'nin daha fazla üretmek, bilim ve teknolojiyi çok iyi kullanması gerektiğini ifade etti.

Uşak'ta sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile döviz kullanımını azaltmaya yönelik istişarelerde bulunacaklarını belirten Vali Demir, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Açıklamanın ardından Vali Demir, Uşak Esnaf Sanatkarları Odaları Başkanı Atalay Savaş ile Uşak Ticaret ve Sanay Odası, Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Uşak Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi temsilcileri ile basına kapalı toplantı yaptı.

Uşak Valisi Demir - Ekonomiye Yöneltilen Saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak Valisi Demir - Ekonomiye Yöneltilen Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement