Uyuşturucu Madde Bağımlısı Genç, Odasında Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Uyuşturucu Madde Bağımlısı Genç, Odasında Ölü Olarak Bulundu

Uyuşturucu Madde Bağımlısı Genç, Odasında Ölü Olarak Bulundu

Konya'da uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Yusuf Sarı, ailesi ile birlikte kaldığı evindeki odasında kolunda serum bağlı halde ölü olarak bulundu.

27.02.2016 12:15

Konya'da uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Yusuf Sarı, ailesi ile birlikte kaldığı evindeki odasında kolunda serum bağlı  halde ölü olarak bulundu.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Malas Caddesi'ndeki bir apartmanın 3'ncü katında meydana geldi. Nazmi Sarı, uyuşturucu madde bağımlısı oğlu Yusuf Sarı'yı uyandırmak için sabah odasına girdi. Oğlunu kolunda serum bağlı haraketsiz bulan Nazmi Sarı, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sevk edilen sağlık ekipleri Yusuf Sarı'nın öldüğünü tespit etti. Yüksek dozda uyuşturucu madde kullanımı sonucu öldüğü tahmin edilen Sarı'nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuşturucu Madde Bağımlısı Genç, Odasında Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement