Vali Salihoğlu'ndan Başkan Eşkinat'a veda ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Salihoğlu'ndan Başkan Eşkinat'a veda ziyareti

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a veda ziyaretinde bulundu.

07.06.2016 16:45

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Bakanlar Kurulu kararı ile Tekirdağ Valiliği'ne atanan Enver Salihoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 1 Haziran 2016 Tarihli ve 29729 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2016 yılı Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atandı. Atama kararının ardından veda ziyaretlerine başlayan Vali Salihoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Telat Akköse, Mehmet İşsever ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özdemir ile birlikte Vali Salihoğlu'nu kapıda karşıladı.

Gerçekleştirilen veda ziyaretinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Vali Salihoğlu'na Tekirdağ için sunduğu hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Salihoğlu da Başkan Eşkinat'a Süleymanpaşa ilçesi için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yapacağı çalışmalarda başarılarını iletti.

Ziyaret sonunda Başkan Eşkinat, Vali Salihoğlu'na Süleymanpaşa hatırası olarak, Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Müzik Teknolojileri Bölümü Çalgı Yapımı öğrencileri tarafından yapılan tırnak kemençe takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Salihoğlu'ndan Başkan Eşkinat'a veda ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement