'Yalan İçinde Yalan' Manisa'da - Son Dakika
Güncel

'Yalan İçinde Yalan' Manisa'da

\'Yalan İçinde Yalan\' Manisa\'da

Manisa Belediyesi, 'Yalan İçinde Yalan' adlı tiyatro oyununu Manisalılarla buluşturdu.

25.01.2012 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Belediyesi, Ocak ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında 'Yalan İçinde Yalan' adlı tiyatro oyununu Manisalılarla buluşturdu. Oyunun gelirleri Gönülden Gönüle Derneği'ne bağışlanırken, Dernek Başkanı Burhan Kurtoğlu, aldıkları bu geliri, öğrencilere burs olarak vereceklerini söyledi.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sergilenen oyunu Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, eşi İnci Açıkdil, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ve yüzlerce Manisalı tiyatro sever izledi. Clive Exton'un yazdığı, Somer Karvan'ın yönettiği oyunda Ebru Akel, Feride Çetin, Füsun Erbulak, Somer Karvan, Levent Ünsal ve Kerim Yağcı rol aldı. Gençliğinden beri hiçbir kadınla olmasına izin vermeyen annesinden habersiz olarak evlenen bir adamın yalanlarının ortaya çıkmaması için gösterdiği çabayı esprili bir şekilde anlatan oyun, Manisalıların beğenisini topladı.

Oyunun Gelirleri Öğrencilere Burs Oldu

Oyunun sonunda Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, oyuncuları tek tek kutlayarak, çiçek ve Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çanta takdim etti. Oyun gelirlerinin bağışlandığı Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, her ay bir tiyatroyu Manisa'ya getirdiği için Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. Kurtoğlu, "Oyunun hasılatını Manisa Belediyesi derneğimize bağışladı. Biz de aldığımız bu hasılatın tamamını öğrencilerimize burs olarak vereceğiz. Böylesine önemli bir sosyal görevi üstlenen Manisa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yalan İçinde Yalan' Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement