Arabistan'ın Mücevherleri: Yemen & Socotra Adası - Son Dakika
Kadın

Arabistan'ın Mücevherleri: Yemen & Socotra Adası

Arabistan\'ın Mücevherleri: Yemen & Socotra Adası

Yemen ve dünyanın en etkileyici doğal oluşumlarından biri Socotra Adası, bu kez Dünyanın Renkleri kapsamında keşfedilecek.

21.01.2014 13:45  Güncelleme: 14:34

Arabistan'ın bu iki mücevherine düzenlenen butik seyahat, 27 Şubat – 12 Mart tarihlerinde gerçekleşiyor.

Dağları ve verimli topraklarıyla Arabistan Yarımadası'nın çöllerinden farklı bir özellik göstererek "Mutlu Arabistan –Arabia Felix" olarak adlandırılan Yemen'e düzenlenen bu gezi, bölgeye seyahat için en uygun dönem göz önünde bulundurularak tasarlandı. Dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden biri olan ve baharat yolu kavşağında bulunan ülke, gezi boyunca çeşitli açılardan keşfedilecek. Seyahatte Yemen'in, kaleyi andıran köylerinin taçlandırdığı devasa dağları, kil, tuğla ve taştan yapılmış evleri ile pitoresk şehirleri, çölleri, verimli vadileri ve plajlarının yanı sıra; pazar yerlerini, zıtlıklarla dolu manzaralarını, mimarisini ve insanlarını da yakından tanıma fırsatı olacak.

Hint Okyanusu'nda konumlanan ve Yemen'in bir parçası olan egzotik Socotra Adası da tur programının cazibe noktası. Arabistan'ın en büyük bitki ve hayvan çeşitliliğine sahip ada UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde de yer alıyor. Diğer Dünyanın Renkleri seyahatlerinde olduğu gibi, bu turda da tüm yemekler ve geziler ücrete dahil.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Arabistan'ın Mücevherleri: Yemen & Socotra Adası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement