Ayakkabı Tutkunlarına Büyük Fırsat - Son Dakika
Kadın

Ayakkabı Tutkunlarına Büyük Fırsat

Ayakkabı Tutkunlarına Büyük Fırsat

Pabbuc'da "3 Al 2 Öde" heyecanı yeniden başlıyor.

15.02.2012 11:51

Türkiye'nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com, "3 Al 2 Öde" kampanyasını 15 Şubat'tan itibaren tekrar başlatıyor. Pabbuc.com'dan kampanyaya katılan markalardan 3 ürün alanlar yalnızca 2 ürünün fiyatını ödüyorlar. Ay sonuna kadar sürecek olan, stoklarla sınırlı bu kampanyadan yararlanmak için acele edin.

Pabbuc.com'un büyük ilgi gören "3 Al 2 Öde" kampanyası yeniden başlıyor! 70'den fazla markanın 5000'e yakın modelini satışa sunan Pabbuc.com, 15 Şubat'tan ay sonuna kadar bu kampanyayı sürdürüyor. Pabbuc.com'da satışa sunulan, Puma, Converse, MBT, Slazenger, Columbia, Dockers gibi birbirinden ünlü birçok markanın ürünlerinde geçerli "3 Al 2 Öde" kampanyası sayesinde beğendiğiniz ayakkabı ve çantalara avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ya da sevdikleriniz için göz alıcı hediye seçenekleri oluşturabilirsiniz.

Pabbuc.com siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ederek, ürünlerinizi çok hızlı bir şekilde adresinize ulaştırıyor. Ücretsiz değiştirme, koşulsuz iade ve ücretsiz standart kargo hizmetleriyle de Türkiye'de online mağazacılık alanında ilklere imza atmış olan Pabbuc.com alışverişlerinizde vazgeçilmez adresiniz olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Ayakkabı Tutkunlarına Büyük Fırsat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement