Bekle Dubrovnik, Biz Geliyoruz! - Son Dakika
Kadın

Bekle Dubrovnik, Biz Geliyoruz!

Bekle Dubrovnik, Biz Geliyoruz!

Acele edin, Hırvatistan pek yakında vize uygulamaya başlayacak...

07.06.2012 20:00

Hırvatistan'ın önümüzdeki yıl AB'ye girecek olması, vizesiz Dubrovnik tatili fırsatını bitirecek. Son 2 yıldır binlerce kişinin akın ettiği Dubrovnik'e vizesiz girme avantajını değerlendirmek isteyen yerli turist, seyahat acentalarına akın ediyor. Jolly Tur talebe karşılık, uzun balkanlar programlarının yanı sıra tek şehir Dubrovnik turlarına başlarken, Hırvatistan Havayolları da 25 Mayıs itibariyle İstanbul'dan Dubrovnik'e uçmaya başladı.

Vize olmaması ve Avrupa'ya göre daha ucuz olması Balkanlar'a ilgiyi daha da artırıken, Dubrovnik'in son iki yıldır gördüğü talep "Hırvatistan 2013'de AB'ye giriyor" haberiyle tavan yaptı. Jolly Tur, talebe karşılık Dubrovnik'in de içinde olduğu 7 gece 8 günlük Baştan Başa Balkanlar Turu'na ek olarak, tek şehir 3 gece 4 gün Dubrovnik turları başlattı.

Jolly Tur Yurt Dışı Turizm Departman Müdürü Tolga Tekin, "son birkaç senedir ülkemizden Balkanlar'a çok ciddi bir talep alıyoruz. Makedonya, Hırvatistan, Karadağ ve geçen sene Türklere vize uygulamasını kaldıran Sırbistan tüm yıl boyunca ziyaretçilerin akınına uğruyor. Tüm bu destinasyonlar içinde tabii ki hepsinin gözbebeği Dubrovnik.

Hırvatistan'ın önümüzdeki yıl AB'ye katılmasıyla vize uygulamasına başlanacak olması, ülkenin en gözde kenti Dubrovnik'e yüksek bir talep oluşturdu. Biz de Jolly Tur olarak tarafımıza gelen bu talebe karşılık sadece Dubrovnik paketini de ürün yelpazemize ekledik" dedi.

Tolga Tekin, Dubrovnik'in gördüğü büyük talepte, deniz-kum tatiliyle tarihe dokunuşun bir arada oluşuna, yeme-içmenin ve tur paketlerinin Avrupa ile mukayese edildiğinde çok ucuz ve vizesiz olmasına dikkat çekiyor. Türk turistin Dubrovnik'e ilgisinden dolayı 25 Mayıs itibariyle Hırvatistan Havayolları da İstanbul'dan Dubrovnik'e direk sefer başlattı.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bekle Dubrovnik, Biz Geliyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement