Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu

Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu

Kadın Koleksiyonu Defilesi 20 Şubat Pazartesi günü London Fashıon Week kapsamında Hyde Park'ta gerçekleştirildi.

21.02.2012 15:10  Güncelleme: 15:13

2012 Sonbahar/Kış Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu Defilesi 20 Şubat Pazartesi günü London Fashıon Week kapsamında Hyde Park'ta gerçekleştirildi.

LONDRA'DAN CANLI YAYIN

Burberry, 2012 Sonbahar/Kış Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu'nu 20 Şubat Pazartesi günü London Fashion Week kapsamında düzenlediği defile ile sergiledi.

Burberry'nin muhteşem bir atmosferde gerçekleşen defilesini Ebru Şallı Burberry Prorsum kıyafetleri ile en ön sıradan izledi.

BURBERRY.COM

Burberry takipçilerinin anında canlı olarak Burberry'nin resmi sitesi burberry.com'dan izleyebildikleri defilenin yanı sıra, defilenin görselleri ve müzikleri de site aracılığı ile paylaşıldı.

CANLI YAYIN

Defile Burberry'nin Facebook sayfasından ve Burberry'nin işbirliği yaptığı sitelerden de yayınlanırken; Türkiye'de ise www.vogue.com.tr, www.trendus.com, www.elle.com.tr, www.modaturkiye.com, www.marieclaire.com.tr , www.womenist.net , www.yelizindunyasi.com , www.alisveris-cini.com , adreslerinden takip edildi. Ipad ve Iphonelardan da kolayca izlenebilen defileye 10 milyonun üzerindeki Burberry fanı kendi Facebook sayfalarında da defileyi paylaşabildi.

RUNWAY TO REALITY

Burberry, Runway to Reality konsepti ile defile sırasında beğendiğiniz ürünleri canlı ve anında www.burberry.com adresinden online satın alma imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement