Çantanızdan Bunları Eksik Etmeyin! - Son Dakika
Kadın

Çantanızdan Bunları Eksik Etmeyin!

Çantanızdan Bunları Eksik Etmeyin!

Biz kadınların en vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan çantalar aslında içinde taşıdıklarımızı düşünürsek sadece bir aksesuardan çok daha öte…

05.07.2012 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıyafetinizin en önemli tamamlayıcısı olan çantalar aslında hayatınızı kolaylaştıracak, her an ihtiyaç duyabileceğimiz şeyleri yanımızda taşımak için kullandığınız bir araç. Biz de Womenist.net olarak çantanızın ebadı ne olursa olsun, anahtar, cüzdan ve cep telefonunuzun dışında, her an ihtiyaç duyabileceğiniz ve çantanızdan asla eksik etmemeniz gereken beş şeyi seçtik!

Naneli şeker

özellikle sigara kullanıyorsanız, bu konuda oldukça hassas olmalısınız. çok bakımlı ve çok güzel görünseniz bile, konuşmaya başladığınız an ağzınızdan yayılacak hoş olmayan bir kokuyla mahvolabilir. Dolayısı ile çantanızdan bir paket ağız kokusu giderici naneli şekeri hiç eksik etmeyin.

Ağrı kesici

Bir önceki gece uykunuzu alamamış olabilirsiniz ya da aniden yaşadığınız bir stres baş ağrınızı tetikleyebilir. Bu gibi durumlara karşı hazırlıklı olmak ve gününüz zehir olmasını engellemek için mutlaka ufak bir ilaç kutusunun içinde birkaç tane ağrı kesici bulundurun.

çanta aynası

Yemek yedikten sonra dişlerini kontrol etmek için veya lens kullanıyorsanız, aniden gözünüze bir şey kaçtığında minik bir çanta aynasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için Accessorize'dan ya da Coquet'ten mutlaka minik bir çanta aynası alın.

Islak mendil ya da el temizleme jeli

Gün içinde farkında olmadan birçok şeye dokunuyoruz. Dokunduğumuz yerlerden elimize geçen mikroplar, yüzümüze hatta gözlerimize geçerek birçok hastalığa neden olabiliyor. İstediğiniz her an ellerinizi yıkama imkanı bulamayabilirsiniz. Bu nedenle yanınızda ufak bir paket ıslak mendil ya da çanta boyu el temizleme jeli taşımanız çok daha kolay bir çözüm olacaktır.

Lipstick

Kadın dediğiniz her zaman bakımlı olmalı değil mi? Peki, kurumuş, çatlak dudaklı bir kadın sizce hoş görünür mü? İşte tam da bu sebepten listemizin en başında dudak parlatıcılar ve lipstickler geliyor. Bunun için Sephora'nın Ultra Shine Lip Gloss serisini veya Maybelline'nin nemdlendirici özellikli Color Sensational Lip Gloss serisini tercih edebilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Çantanızdan Bunları Eksik Etmeyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement