Charles & Keith 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Charles & Keith 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Charles & Keith 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Charles & Keith sıradanlıktan kurtulup özgür ruhunuzu yansıtacak tasarımlarıyla önümüzdeki sezon sizleri bekliyor!

31.08.2012 12:00

Charles & Keith Sonbahar 2012 koleksiyonu, daha önce hazırlanan koleksiyonun karması olarak sonbahar ve kış aylarını karşılıyor. Yılan derisi parçalar, "Chanel'in" eklektik tarzı, lüksün cazibesiyle ve baştan çıkarıcı detaylarla ön plana çıkıyor. Yeni sezonda enigmanın büyülü havasını yansıtmak için karışık materyaller, mücevher ışıltıları ve ana renklerle buluşuyor. Charles & Keith 2012 Sonbahar koleksiyonunda gündüzden geceye tek bir koleksiyonla şıklığı yakalamanın deneyimi yaşanıyor. Koleksiyonda mix and match parçalar sıkça görülüyor. Egzotik tonlar başta olmak üzere camel, nude, mandalina, hardal ve konyak renkleri koleksiyonu renklenirken, eksantrik yuvarlak ayakkabılar, botlar ve büyük çantalarla buluşuyor. Koleksiyon çeşitliliği usta stiller için adeta zafer çağrısında bulunuyor.

Koleksiyonda dış dünyanın çağrısı ile şehirler doğaya ve rahatlığa dönüyor. Toprak tonları, kum, camel, konyak, siyah ve koyu kahve renkleri, ekose desenleri ile süslenmiş, lastik tabanlı ayakkabılar, botlar ve sağlam çantalar ile buluşuyor. Karakteri yansıtan zarif tasarımlar, saks mavisi, şampanya tonları, mürdüm, parlak gold rengi satenler ve ışıltılı yansımalar; platform ayakkabılar ve gece çantalarında kendini gösteriyor.

"Modern seduction" koleksiyonu cazibeyi yansıtan dantel detayları ve puantiye desenleri ile tasarımlara feminen ve karşı koyulmaz çizgiler katarken, siyah, nude ve şarap renkleri ile kadınları renklendiriyor. Stillettoların topukları yükselirken, puantiyeli ayakkabılar, minik topuklar ve botlar parlak, gösterişli renkleri ile göz dolduruyor. Tokalı çantalar ve altın mühürlü baskılar baş döndürüyor.

--video--2041-- --/video--

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Charles & Keith 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement