Gelinlik Seçiminde Yardımcı Olacak Altın Değerinde Öneriler - Son Dakika
Kadın

Gelinlik Seçiminde Yardımcı Olacak Altın Değerinde Öneriler

Gelinlik Seçiminde Yardımcı Olacak Altın Değerinde Öneriler

Size gelinlik seçerken neler yapmanıza dair küçük ama çok etkili önerilerde bulunacağız.

21.04.2017 16:37  Güncelleme: 16:44

Aslında o günün yıldızı her türlü siz olacaksınız ama her kız bunun bilincinde olsa da düğününde harika bir gelinlik giymek ister. Bazı kızların küçüklükten beri hayalini kurduğu bir gelinlik modeli vardır, ancak bazı kızların eteği düğününden önce tutuşmaya başlar. İşte bu yüzden gelinlik alma zamanı gelmiş her kız gelinlik seçimi konusunda önerilere ihtiyaç duyar.

Size bedeninize göre seçeceğiniz gelinlik modelleri konusunda öneriler değil, daha önemlisini vereceğiz. Size gelinlik seçerken neler yapmanıza dair küçük ama çok etkili önerilerde bulunacağız. Aslında gelinlik seçiminin çok da zor olmadığını bu öneriler sayesinde göreceksiniz.

Bütçe belirleyin.

İlk iş bütçe belirlemek. Evet, her kız hayalindeki gelinliği giysin ister ama aynı zamanda güzel bir düğünü de olsun ister, hatta düğünden sonra gelinlik taksidi ödememek de ister. İşte bu yüzden eş adayınızla oturup açıkça gelinliğe ayırabileceğiniz bütçeyi konuşun. Kafanızda net bir bütçe olursa bu size köstek olmaz, aksine seçimlerinizde daha mantıklı davranmanızı sağlar.

Erken davranın.

Piyasa araştırmasına erken başlayın. İnternet sonsuz bir derya mesela bu konuda. Sadece gelinliği konu alan dergilerden bahsetmiyorum bile. Mağazaları gezin boş zamanlarınızda. Gelinlik terzilerinden fikir alın gelinliklerle ilgili. Gelinlik için mağazaya gidene kadar kafanızda bir şeyler bu sayede şekillenmeye başlayacaktır.

Arkadaşlarınıza güvenin.

Gelinlik seçerken yanınızda kesinlikle anneler haricinde bir de yakın arkadaşlarınız olsun. Size doğruyu söyleyecek, sizi cesaretlendirecek biri sizin göremediklerinizi görecek ve heyecanla gözden kaçırdıklarınızı size söyleyecektir.

Askıda berbat görünenlere de şans verin

Bazen askıda ya da vitrinde gördüğümüz gelinlikleri beğenmez ve onları giyerek vakit kaybetmek istemeyiz ancak şans vermediğimiz gelinlikler bazen hayatımızın gelinliği olabilirler. Vücut tipinize uyduğunu düşündüğünüz, dantelini, eteğini vs. beğendiğiniz gelinliği askıda çok hoş durmasa bile kesinlikle deneyin, şans verin.

Rahat giyinin.

Gelinlik giymek zaten başlı başına bir işkence bu yüzden rahat kıyafetlerle gitmeye özen gösterin.

Doğru iç çamaşırıyla gidin.

Düğününüzde kullanacağınız tarzda bir sütyenle gitmek size gelinlikle ilgili gerçek bir fikir verecektir.

Yanınızda topuklu ayakkabıyı götürmeyi unutmayın.

Birçoğumuz günlük hayatımızda platform topukları, ya da yüksek topukları tercih etmesek de en azından düğünün bir kısmında topuklu ayakkabı giyeceğimiz için yanınızda muhakkak bir topuklu ayakkabı olsun. Hatta son provanıza kadar düğünde giyeceğiniz ayakkabıyı seçmiş olun ve yanınızda onu götürün. Böylece etek boyunuzun son rötuşları bu şekilde yapılır.

Siparişinizi erkenden verin.

Gelinlik siparişinizi en az 6 ay öncesinden verin. Bu sayede olası sürprizlere karşı hazırlanmış olursunuz.

Kaynak:

Son Dakika Kadın Gelinlik Seçiminde Yardımcı Olacak Altın Değerinde Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement