Hafta Sonu İçin 3 Keyifli Film - Son Dakika
Kadın

Hafta Sonu İçin 3 Keyifli Film

Hafta Sonu İçin 3 Keyifli Film

Ölümün Sesi, Dehşet Kapanı ve Çifte Soygun filmleri için CineCity'nin keyif veren ortamından yerinizi ayırtabilirsiniz...

27.04.2012 13:30  Güncelleme: 14:40

ölümün Sesi: Noomi Rapace'in başrolünde olduğu ölümün Sesi (Babycall)'da, kocasından gördüğü şiddet nedeniyle Oslo'ya kaçan ve burada çocuğuyla gizli bir hayat yaşamaya başlayan Anna'nın hayatı çocuğunu izlemek için aldığı bebek monitöründen gelen esrarengiz seslerle allak bullak olur. Anna'nın gerilimine ortak olmayı isteyenler 27 Nisan itibariyle Cinecity Olivium sinemalarında yerlerini alabilirler.

Dehşet Kapanı: Başrollerini Jodelle Ferland,Chris Hemsworth ve Brian J. White'ın paylaştığı filmin konusu şu şekilde;Bir grup kolejli çocuk ormanda gizemli bir kabinde bir hafta sonu geçirecektir.Ancak başlarına geleceklerden haberleri yoktur. Cinecity Olivium sinemaları sizi maceraya tanık olmaya davet ediyor.

çifte Soygun: Başrollerini Patrick Dempsey,Ashley Judd ve Mekhi Phifer'in paylaştığı filmde Tripp Kennedy(Patrick Dempsey) kapanma saatine yakın bir bankaya girer ve birden ortalık karışır.İki farklı çete aynı anda bankayı soymaya çalışmaktadır! Bu heyecanı kaçırmamak için Wings Cinecity Trio'da yerinizi ayırtın.

Wings Cinecity Trio ve Cinecity Olivium'un rahat ve keyifli ortamında film izleme ayrıcalığını kaçırmayın!

Detaylı bilgi için;

www.cinecity.com.tr

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Hafta Sonu İçin 3 Keyifli Film - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement