Hangi Cep Telefonlarını Tercih Etmeli? - Son Dakika
Kadın

Hangi Cep Telefonlarını Tercih Etmeli?

Hangi Cep Telefonlarını Tercih Etmeli?

Yeni bir cep telefonu almak istiyor fakat hangi telefonu alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, işte size öneriler.

04.06.2012 12:00  Güncelleme: 13:38

Nokia 808 PureView

Nokia'nın son harikalarından 808 PureView, görüntü teknolojisinin sunduğu olağanüstü ayrıntıdaki fotoğraf çekebilme özelliği ile öne çıkıyor daha çok. Kamerası devrim yaratacak nitelikte. Carl Zeiss lens ve yepyeni PureView teknolojisi ile bir akıllı telefonun çekebileceği en iyi 5 MP fotoğrafı çekebilirsiniz. Dilerseniz üstün ses kalitesiyle Full HD video da çekebilirsiniz. 32 GB veya 48 GB'a kadar genişletilebilir 16 GB dahili hafızası olan 808 PureView; 4,0 inç ekran boyutuna sahip ve sadece 169 gram ağırlığında. Bağlantıda da HDMI ve DLNA çıkışlarını, NFC ve Wi-Fi teknolojisini bulabilirsiniz. Maksimum 3G konuşma süresi 6,5 saat iken maksimum 3G bekleme süresi ise tam 540 saat!

Samsung Galaxy Ace 'La Fleur'

Android işletim sistemli akıllı telefonlar dünyasında lider Samsung Electronics, güçlü donanımı ve zengin özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy Ace'in yeni serisi olan "La Fleur"'ün şıklığı ile tüm dikkati üzerinde topluyor. Minimal tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle trendleri yakından takip eden ve sosyal hayata önem veren cep telefonu kullanıcılarının gözdesi olmak için tasarlanan Samsung Galaxy Ace La Fleur'un 3G ve Wi-Fi özellikleri ile internete erişmek de çok kolay ve hızlı. çiçek motifleriyle bezenmiş gözalıcı tasarımı ile dikkat çeken Samsung Galaxy Ace La Fleur ChatON, Facebook, Twitter, Gtalk ve e-posta özellikleri ile de tüm iletişim ihtiyaçlarınız için en ideal telefon. Google Play Market üzerinden indirebilecek yüzbinlerce uygulama ile telefonunuzu kişiselleştirirken ve taşınabilir mobil ağ bağlantısı ile telefonunuzun internetini çevrenizdekilerle Wi-Fi üzerinden paylaşabilirsiniz. 5.0 Megapiksel LED flaşlı AF kamerası ile de unutulmayacak fotoğraflara imza atabilirsiniz.

LG Prada 3.0

Prada'nın sade ve iddialı tasarım felsefesi, LG'nin üstün teknolojisinin birleşiminin son hediyesi... LG Prada 3.0'dan bahsediyoruz. LG ve Prada'nın aktör Edward Norton ve model Daria Werbowy'i yeni akıllı telefonları LG Prada telefon 3.0'ın global reklam kampanyası yüzleri olarak seçtiğini duyduğumuzda 'çok yakıştılar' diye düşünmüştük. LG Prada telefon 3.0; PRADA'nın kendine has stilini, LG'nin yenilikçi teknolojisi ile birleştirerek, 4.3 inç ve 800-nit özellikleriyle dünyanın en büyük ve en parlak ekranını sunuyor. PRADA'nın temiz ve keskin dizayn felsefesiyle üretilen telefonların komple parlak dokunmatik ekranı ve PRADA'nın imzası haline gelen Saffiano desenli arka tarafı, siyah rengin klasik şıklığıyla tamamlanıyor. Her detay sade bir şıklık yaratmak için özenle işlendi. 8.5 mm'lik derinliği ile optik inceliğin artırılması yeterince etkileyiciyken, yeni telefonların bir de LG'nin imzası olan Floating Mass Technology ile donatılıp, minimal tuşlarla da tamamlanması bu özel modele zarif bir bütünlük kazandırıyor. çarpıcı olduğu kadar işlevsel de olan LG Prada telefon 3.0, 1.0 GHz Dual Core/Dual Channel, yüksek hızda performans sergilemek için özel olarak yaratıldı. Dual-band Wi-Fi özelliği ise internette sörf keyfini kesintisiz ve tatmin edici bir hıza çıkartıyor.

Blackberry Curve 9380

Şık, sosyal ve her şeyden öte, akıllı bir telefon var karşınızda. Hafif, kompakt BlackBerry Curve akıllı telefonun ince profili ve adanmış medya tuşları yaşamınızda gezinmeyi kolaylaştırıyor. Yeni BlackBerry Curve 9380 akıcı, seçkin yüzeye ve canlı, parlak grafik ögelere sahip. Sabırsızlıkla beklenen dokunmatik ekranı ise daha pürüzsüz ve olağanüstü hassas - bu sayede her şeye ve herkese beklemeden, anında bağlanabilirsiniz. Herkesin ne yaptığını gerçek zamanlı olarak öğrenin. Facebook ve Twitter önceden yüklenmiştir - Ayrıca, e-postalar, bloglar, sosyal bildirimler otomatik olarak güncellenir, akıllı telefonunuzda tek bir konuma gönderilir - Bu sayede hiçbir şeyi kaçırmazsınız. Yerleşik 5 MP kamera ile anı yakalayın. Fotoğraf ya da video çekin, herkesin görmesi için tek bir tıkla sosyal ağınıza yükleyin. NFC sayesinde, akıllı telefonunuza yalnızca dokunarak, NFC özelliği etkin diğer aygıtlarla hızlı ve zahmetsizce iletişim kurabilirsiniz. Ayrica güçlü yeni BlackBerry® 7 yazılımı, göz alıcı grafikler, olağanüstü çoklu ortam ve çığır açan teknolojik özellikler sunuyor...

iPhone 4 S

iPhone 5 gelene kadar şimdilik 'bununla' idare etmek durumundasınız. Yanlış anlamayın, 'bununla' dememizin sebebi iPhone 4 S'i beğenmediğimizden değil. İki çekirdekli A5 çip. Yepyeni 8 MP iSight kamera ve optik sistem. iOS 5 ve iCloud. Bugüne kadarki en inanılmaz iPhone'u beğenmemek mümkün mü? iSight kamerası, belki de bugüne kadar bir telefonda görülen en iyi kamera. Gittiğiniz her yerde 1080p HD formatında inanılmaz videolar çekebilirsiniz. iPhone 4 S ile diğer iOS 5 kullanıcılarına sınırsız sayıda mesaj gönderin. Bu özellik, Wi-Fi üzerinden ücretsiz. Tek noktada her şeyden haberdar olun. Ayarlar'dan bir kez giriş yapmanız yeter. Safari, Fotoğraflar, Kamera, YouTube ve Maps'ten tweet atmaya başlayabilirsiniz. Retina ekran, bugüne kadar görülen en yüksek çözünürlüğe sahip telefon ekranıdır. E-postaları, fotoğrafları, internet sayfalarını ve belgeleri Wi-Fi ile doğrudan iPhone'unuzdan yazdırın, FaceTime ile iPhone'la iPhone, iPad 2, iPod touch veya Mac arasında, Wi-Fi üzerinden görüntülü görüşme yapın. iPhone 4S, iletim ve alım işlemi için iki anten arasında akıllı bir şekilde geçiş yapan ilk telefon. Bu nedenle arama kalitesi daha yüksek. Ayrıca, maksimum HSDPA veri hızlarını 14,4 Mbps olacak şekilde iki kat artırıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Hangi Cep Telefonlarını Tercih Etmeli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement