İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler - Son Dakika
Kadın

İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler

İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler

Ömürlük biri ilişki istiyorsanız, birlikteliğinizde dikkat etmeniz gereken noktalar var. Bazı şeyleri mutlaka yapmanız gerekiyorken bazı şeylerden biraz uzak durmanız gerekiyor.

31.08.2019 16:24

İlişkinizdeki ortak noktaların yanında uyumunuzu artıracak yönlerini öne çıkartarak ilişkinizin ömrünü uzatabilirsiniz. Diğer detayları da tamamlayarak uzun soluklu bir birlikteliğe merhaba diyebilirsiniz.

MÜZİK TERCİHİ

Partnerlerin yaşam tarzını gösteren en önemli gösteren noktalardan biri müzik zevkidir. Bir taraf slov müzik seviyor diğer tempolu müzik seviyorsa bu durum zamanla rahatsızlık vermeye ve uyum sorunu oluşturmaya başlar.

İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler

BOŞ VAKİTLER NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Bir taraf evde vakit geçirmekten hoşlanıyor, diğer taraf gece kulüplerini mesken tutuyorsa kısa sürede sorunlar baş göstermeye başlayacaktır. Müzik zevklerinizde olduğu gibi eğlence tarzınızda da ortak noktada buluşmak ilişkinin geleceğini güvence altına alacaktır.

İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler

AİLELER

Partnerlerin aileleri arasındaki mesafe uzak ve iletişim zayıfsa bu durum ilişkinizde bir el bombası var demektir. Partnerlerle aileler arasında mesafe yakın olmalı ve ilişkiler sıcak olmalıdır. Bu uyumu sağladığınızda 30. evlilik yıl dönümünü kutlayacak bir evliliğe sahip olabilirsiniz.

İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler

TATİL SEÇİMLERİ

Partnerlerin kişisel olarak zıt yapıda olması tatil seçimlerini ve sosyal hayatlarını etkiler.Siz "her şey dahil" isterken partneriniz bekli de kültürel geziler planlıyordur. Tatil planınızı yaparken ortak hareket etmeli, sosyal hayatınızı da aynı tempoda buluşturmalısınız.

İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler

ORTAK PLANLAR

Uzun ilişkinin en önemli detaylarından biri de gelecek planıdır. Geleceğe dair planlarınızı partnerinizle beraber fikirbirliği halinde yaparsanız mutlu uzun yıllar sizi belirliyor olacaktır.

Son Dakika Kadın İlişkinizin ömrünü belirleyen etkenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement