Kumsallarda Ayak İzinizi Bırakmaya Hazır Mısınız? - Son Dakika
Kadın

Kumsallarda Ayak İzinizi Bırakmaya Hazır Mısınız?

Kumsallarda Ayak İzinizi Bırakmaya Hazır Mısınız?

More Travel ayrıcalığı ve 5 - yıldızlı Qatar Airways kalitesi, sizi uçsuz bucaksız kumsalları olan muhteşem adalara davet ediyor...

22.03.2012 14:30

Qatar Airways'in uygun uçuş bağlantıları, kusursuz uçak içi hizmeti ve uçuşunuzu eğlenceli hale getiren kişiye özel eğlence sistemi, egzotik adalara keyifle ulaşmanızı sağlarken, hayalini kurduğunuz Seyşeller, Maldivler, Bali, Sri Lanka ve Phuket, More Travel'in etkileyici resort ve otel seçenekleri ve 999 Euro'dan başlayan paket fiyatlarıyla hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Uzakdoğu destinasyonları arasında öne çıkan Tayland, meşhur Tay masajı ve yemekleriyle ilk akla gelen ününün çok ötesinde Bangkok, modern binalarının arkasında Asya ruhunu koruyan otantik şehir yaşamıyla çok daha fazlasını sunuyor. Phuket Adası ise Tayland'ın en güzel sahillerinde masaj yaptırabileceğiniz, taze hindistan cevizi suyunuzu içerken, kumsalın tadını çıkarabileceğiniz, tapınakları, ucuz alışveriş imkAnı, yerel lezzetleri ile baştan çıkarıcı bir destinasyon.

"Yeryüzündeki Cennet" sözünü fazlasıyla hak eden Maldivler, zengin su altı dünyası, berrak suları ve muhteşem su üstü villa konaklama seçenekleriyle "gözlerinizin görebileceği" en güzel maviyi vaad ediyor. Seyşeller, vahşi doğası, dev yapraklı bitkileri, etkileyici koyları, farklı flora ve faunası ile hayatınız boyunca unutamayacağınız adalar arasında

Bali'de etkileyici tapınaklar, enteresan yerel danslar, yemyeşil bitki örtüsü ve pirinç tarlaları, muhteşem okyanus manzaraları size bambaşka bir dünya yaşatıyorken; Sri Lanka, güler yüzlü insanları, nefes kesen Hint Okyanusu, fil safarisi, baharatlı mutfağı ve tapınakları ile rengArenk bir tatil seçeneği Birbirinden cazip adalar arasında tercihinizi hangi adadan yana kullanırsanız kullanın, seyahatiniz unutulmaz olacak.

*En iyi kabin memuru ve en iyi first class servisi ödülünü 5 sene arka arkaya kimseye kaptırmayan ve 2011 senesinde Skytrax tarafından Dünyanın En İyi Havayolu seçilen Qatar Airways, More Travel'ın benzersiz paketleriyle sizi hayallerinize uçuracak! More Travel ayrıcalığını keşfetmek isteyenler www.moretravel.com.tr'yi ziyaret edebilir, kişiye özel tatil danışmanlarına 0212 292 12 16'den ulaşabilirler.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Kumsallarda Ayak İzinizi Bırakmaya Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement