Uzakdoğu Şimdi Çok Daha Güzel! - Son Dakika
Kadın

Uzakdoğu Şimdi Çok Daha Güzel!

Uzakdoğu Şimdi Çok Daha Güzel!

Jolly Tur sizi unutamayacağınız bir yolculuğa çıkarmaya hazır. Siz hazır mısınız?

15.06.2012 18:00

Şeker Bayramı'nda kendini turkuvaz renkli suların içerisinde hayal edenler, orkide bahçelerinde gezip "cennette miyim" diye sormak isteyenler, farklı kültürlerin eğlence tarzını keşfetme vakti diyenler... Sizin adresiniz Uzakdoğu.

İşte Jolly Tur'un Uzakdoğu'ya yolculuğu...

7 gece/ BANGKOK & PATTAYA & SINGAPUR

FİYAT: 1199 EURO

7 gece/ BANGKOK & PHUKET & SINGAPUR

FİYAT: 1399 EURO

Bangkok

Tayland'ın yaşam tarzını tam anlamıyla yaşayabileceğiniz şehirlerden biri Bangkok. Thai dilinde "Melekler Şehri" anlamına gelen Bangkok'ta 400'den fazla tapınak bulunması nedeniyle buraya tapınaklar şehri yakıştırması da yapılmış. Bu tapınakların hepsi, UNESCO tarafından koruma altına alınmış. Bangkok'ta bulunan Yüzen çarşı, turistlerin en çok dikkatini çeken yerlerden biri. Bu çarşıya yarım saatlik bir deniz yolculuğunun ardından ulaşıyorsunuz. Bu çarşının özelliği küçük teknelerde denizin üzerinde satış yapılması. Görmeniz gereken yerlerden biri de Kraliyet Sarayı. Bangkok'un güç ve ihtişamını sergileyen saray 100'den fazla binadan oluşuyor. Bangkok'a gitmişken timsah ve yılan çiftliklerine uğramadan dönmek olmaz. Şehrin biraz dışında olan bu çiftliklerde akıl almaz şovlar izleyebilirsiniz.

Pattaya

Tayland'ın doğusunda bulunan Pattaya'ya Bangkok'tan 2 saatlik bir yolculukla ulaşıyorsunuz. Pattaya, Vietnam Savaşı sırasında, 100 ABD askerinin dinlenmek için gelmeleri ve burayı beğenmeleriyle ün kazanmış, turistik değer taşımaya başlamış bir yer. Pattaya için 24 saat yaşanan bir yer deniliyor. çünkü burada yaklaşık 100 bin gece klübü ve bar var. Su altı ve su üstü sporların hemen hepsini yapabileceğiniz, ucuz alışverişin adreslerini bulabileceğiniz, her plajında Thai masajı yaptırabileceğiniz ve şehir içerisinde üstü açık minübüsle gezme keyfini yaşayabilşeceğiniz bir yer Pattaya...

Singapur

Küçük bir ada ülkesi. Sıcaklık yıl boyunca 28-32 derece civarında. Gökdelenleri, mimaride sınırları zorlayan yapıları ile düzenli, tertemiz bir ülke. çevre temizliğine o kadar dikkat ediliyor ki, burada yere sigara izmariti atmanın bedeli çok ağır. Doğaya, hayvanlara çok düşkün olan Singapur halkı, çok güzel hayvanat bahçeleri, parklar, orkide bahçeleri oluşturmuş. Böylece bu görsel şöleni hen kendileri yaşatıyorlar hem de tüm dünyadan buraya turist çekiyorlar. Sinagapur'a gittiğinizde mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri, Sentosa Adası. Teleferikle ulaşacağınız yoldaki manzarayı izlerken büyüleneceksiniz. Ulusal orkide galerisi de sizi büyüleyecek başka bir ortam. Burada 60 binden fazla orkide çeşidi göreceksiniz.

Phuket

çevresindeki 50'ye yakın adasıyla Phuket Adası tropikal bir cennet. Palmiye ağaçları altında güneşlenmek, mavi ile yeşilin harmanlandığı denizde serinlemek ve su sporları yapmak için ideal bir ada Phuket. Gece hayatı, doğal incileri, golf sahaları, kauçuk ağacı ormanları ile Tayland'ın en büyük adası Phuket'te "Altın Tabancalı Adam" filminin çekildiği James Bond Adası, ve The Beach filminin çekildiği Phi Phi adası mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Pkuket'te yem yeşil ormanların içerisinde fil üzerinde gezinti yapabilir, gizemli deniz altı dünyasını keşfedebilirsiniz. Phuket'te denizin ve kumun rengi sizi büyüleyecek.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Uzakdoğu Şimdi Çok Daha Güzel! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement