Watson'ta İndirim Başladı - Son Dakika
Kadın

Watson'ta İndirim Başladı

Watson\'ta İndirim Başladı

Makyaj ürünleri, cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50’ye varan indirimler; saç bakım ürünleri ve parfümlerde ise 14 Şubat’a özel kaçırılmayacak fırsatlar Watsons’ta!

08.02.2018 16:15

Birbirinden çeşitli ürünleri ve uygun fiyatları ile sayısız hediye seçeneği sunan Watsons, "Büyük Sevgililer Günü İndirimi" ile Sevgililer Günü hediyelerinizin de değişmez adresi olacak.

8 – 14 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerli Büyük Sevgililer Günü İndirimi'nde Rimmel makyaj ürünlerinde %50 indirim; Revlon ve Deborah makyaj ürünlerinde %40 ayrıca ek olarak Watsons Card'a özel %10 indirim; Makeup Revolution, I Heart Makeup, MaxFactor, Loreal Paris, Maybelline Note, Pastel ve Alix Avien makyaj ürünlerinde ise %40 indirim bulunuyor.

Büyük Sevgililer Günü İndirimi cilt ve yüz bakım ürünlerinde de büyük fırsatlar sunuyor. Loreal Paris, Nivea ve Diadermine cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim; Pure Beauty, Garnier, Neutrogena, Sebamed, Collagen by Watsons, NIP+FAB ve ROC cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40 indirim avantajı var.

Son dönemlerde çok tercih edilen Aussie, ToniveGuy, John Frieda, Organix, Botanicals ve Ashley Joy saç bakım ürünleri; Elidor, Gliss, Pantene, Urban Care, Head ve Shoulders şampuanlar; Batiste, Urban Care, Style Fredoom ve Lee Stafford kuru şampuanlar %40 indirimle sevgililer günü kampanyasında.

Ayrıca bir çok parfüm markası da kaçırılmayacak indirimlerle Büyük Sevgililer Günü İndirimi'nde yer alıyor.

Watsons'ta her zaman daha fazlası var!

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Watson'ta İndirim Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement