9. Uluslararası Fethiye Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

9. Uluslararası Fethiye Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kortej yürüyüşünden görüntüler 9. Uluslararası Fethiye Festivali Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı.

14.05.2016 22:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kortej yürüyüşünden görüntüler 9. Uluslararası Fethiye Festivali

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı.

Fethiye Belediyesi, Fethiye Otelciler Birliği ve Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı'nın katkılarıyla bu yıl 9'uncusu düzenlenen etkinlik kapsamında yapılan kortej yürüyüşünde renkli görüntüler oluştu.

Cahit Gündüz Caddesi'nden başlayan yürüyüşe, spor kulüpleri, dernekler, etkinlikler kapsamında tertiplenen tiyatro yarışması ve animasyon grupları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yürüyüşe çevredekiler alkışlarla destek verdi. Beşkaza Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından, Arap Dede Orta Oyun Ekibi gösterisi büyük beğeni topladı.

Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası meydanda konser verdi.

Fethiye'yi sanat ve kültür merkezine dönüştürmek amacıyla organize edilen ve yarın sona erecek festivalde, yerel ürün sergisi, kitap fuarı, imza günleri, edebiyat söyleşileri, dünya müzikleri şenliği, ressam buluşması, fotoğraf festivali gibi etkinlikler yer alıyor.

9. Uluslararası Fethiye Festivali
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 9. Uluslararası Fethiye Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement