AK Parti'den Midyatlı Öğrencilere Giysi Yardımı - Son Dakika
Kültür Sanat

AK Parti'den Midyatlı Öğrencilere Giysi Yardımı

Görüntü Dökümü : Midyatlı öğrencilere giyim yardımlarını alırken Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay'ın konuşması, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Güneştan'ın konuşması AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı İlker Yavuz'un konuşması AK Parti'den Midyatlı öğrencilere giysi yardımı AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Mardin'in Midyat ilçesindeki 200 öğrenciye giyim yardımında bulundu AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı Yavuz: "Bozguncular hendek kazıp barikat kurarken, bizler sevgi köprüleri inşa edeceğiz" AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Mardin'in Midyat ilçesindeki 200 öğrenciye giyim yardımı yaptı.

22.01.2016 22:39

Görüntü Dökümü :

Midyatlı öğrencilere giyim yardımlarını alırken

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay'ın konuşması,

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Güneştan'ın konuşması

AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı İlker Yavuz'un konuşması AK Parti'den Midyatlı öğrencilere giysi yardımı

AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Mardin'in Midyat ilçesindeki 200 öğrenciye giyim yardımında bulundu

AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı Yavuz:

"Bozguncular hendek kazıp barikat kurarken, bizler sevgi köprüleri inşa edeceğiz"

AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Mardin'in Midyat ilçesindeki 200 öğrenciye giyim yardımı yaptı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları üyelerinin Düzova Gürsel Mutlu ve Sarıköy İlkokulunda okuyan yardıma muhtaç 200 öğrenciye giyim yardımında bulunduğu etkinliğe, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı İlker Yavuz, başkan yardımcıları Hüseyin İlhan, İbrahim Koçak, Ahmet Hastaoğlu, Yusuf Çevik ve Emrah Fındık katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Altay, geleceğin teminatı olan çocukların ilerde bugün aldıkları destekle daha da faydalı olacak adımlar atacağını belirterek, yardımlar için AK Parti Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Güneştan ise yapılan yardımla AK Parti teşkilatının büyüklüğünü ve bu konulardaki hassasiyetini gösterdiğini kaydederek, AK Parti'nin sosyal sorumluluk projelerinin her yerde devam edeceğini söyledi.

AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı Yavuz da ülkenin zor günlerden geçtiğini, hem içeriden hem de dışarıdan birçok şer odağının halkın huzurunu bozmak için elinden geleni yaptığını belirtti.

Bu ülkenin vatansever gençleri olarak Doğu'dan Batı'ya tüm halkı daha da kenetlenmeye, kucaklaşmaya davet ettiklerini ifade eden İlker Yavuz, "Bu anlayışla Midyat'taki kardeşlerimizle karnelerini aldıkları bu mutlu günde bir arada olmak istedik. Bu güzel kardeşlerimize karne hediyeleriyle birlikte Beyoğlu gençlerinin sevgi ve muhabbetlerini de getirdik. Bozguncular hendek kazıp barikat kurarken, bizler sevgi köprüleri inşa edeceğiz. Onlar okulları, hastaneleri, camileri yakarken, bizler ülkemizi 2071 vizyonuna taşıyacak pırıl pırıl gençler yetiştireceğiz" dedi.

Sarıköy İlkokulu Müdürü Hüseyin Akman da yardımın çok anlamlı olduğunu dile getirerek, "Bize selam vermeniz bile yeterli. Çocuklarımızın yüzünü bir gülümsetmeniz bizim için çok önemliydi. Çok mutlu olduk, teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat AK Parti'den Midyatlı Öğrencilere Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement