Aşk'ın Gerçek Yüzü Bahçeşehir'de - Son Dakika
Kültür Sanat

Aşk'ın Gerçek Yüzü Bahçeşehir'de

Aşk\'ın Gerçek Yüzü Bahçeşehir\'de

"Aşka 103 Adım" 16 Nisan Cuma akşamı Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'ne konuk oldu.

27.04.2013 11:49  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatın vazgeçilmez adresi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi, ses getiren tiyatro eserlerinden birine daha ev sahipliği yaparken, tiyatroseverlerin oyuna göstermiş olduğu yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.700'üaşkın kişinin izlediği oyun izleyicilerden tam not aldı.

Aşka 103 Adım" yeni evli bir çiftin, Cihangir semtinde bir çatı katındaki küçücük evlerinde daha ilk haftadan zedelenen evliliğine ayna tutuyor. Romantizmi bozan faktörler arasında sadece aşırı titiz bir damat, özgürlüğünü yaşamak isteyen bir gelin, çok renkli bir komşu ve her derde deva bir kayınvalide de var. Oyunun rollerini televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen yüzleri Özge Özberk, Bülent Seyran, UmranErtok, Koray Kurt ve Suna Keskin paylaşıyor. Bu sıcacık aile komedisini sahneye koyan ve uyarlayan isim ise Nedim Saban.

Oyundan önce sorularımızı yanıtlayan Özge Özberk ve tecrübeli sanatçı Suna Keskin Başakşehir Belediyesi'ne böyle bir kültür merkezini hem sanatsever İstanbullulara hem de sanatçılara kazandırdığı için teşekkürlerini sundular.

Oyunda sanatçıların gösterdiği performans izleyicilerin takdirlerini toplamayı bildi. Tiyatro tutkunları, oyun sonunda başarılı oyuncuları uzun süre ayakta alkışlayarak, uğurladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Aşk'ın Gerçek Yüzü Bahçeşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement