Ayoade'nin Öteki'si de !f'te! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ayoade'nin Öteki'si de !f'te!

Ayoade\'nin Öteki\'si de !f\'te!

13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, yılın en çok konuşulan filmlerini Türkiye'ye getirmeye devam ediyor.

28.12.2013 11:40

Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, yılın en çok konuşulan filmlerini Türkiye'ye getirmeye devam ediyor. Festivalin heyecan uyandıran filmlerinden biri de, Submarine'le kalbimizi kazanan Richard Ayoade'nin sarsıcı neo-noir denemesi The Double/Öteki!

Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Entertainment ortaklığında yapılacak 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nden tüyolar gelmeye devam ediyor.

!f İstanbul'un 2014 programında yer alan filmlerden biri de, Richard Ayoade'nin yönettiği, Jesse Eisenberg ve Mia Wasikowska'nın başrolünü paylaştığı The Double/Öteki.

2010'da gönlümüzü çeldiği bağımsızı Submarine'den beri sesi soluğu çıkmayan ve ne yapacağını heyecanla beklediğimiz Richard Ayoade'nin ikinci filmi Öteki, kendisiyle tıpatıp benzerlik gösteren 'öteki' kendisiyle tanışan bir adamın deliliğe doğru giden hayatını anlatıyor. Dostoyevski'nin yazdığı dönem ağır eleştirilere maruz kalmış, ama zamanla bir başyapıta dönüşmüş aynı adlı romanından uyarlanan film, Jesse Eisenberg ve Mia Wasikowska'nın uyumuyla da göz dolduruyor.

Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Entertainment ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul,13 Şubat'ta İstanbul'da başlayacak ve 27 Şubat'ta Ankara'ya ve İzmir'e uğrayacak. Festival biletleri ise 31 Ocak'ta indirimli ön satışta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ayoade'nin Öteki'si de !f'te! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement