Bir Depo Yakıta 1 Milyon 200 Bin Lira Ödedi - Son Dakika
Kültür Sanat

Bir Depo Yakıta 1 Milyon 200 Bin Lira Ödedi

Marmaris'te Suudi Arabistan Kraliyet ailesinin mega lüks yatı "Al Salamah"ın yakıt deposunu doldurmak için 1 milyon 200 bin lira ödedi.

08.05.2015 18:41  Güncelleme: 10:40

Suudi Arabistan Kraliyet ailesine ait, dünyanın en büyük yatlarından "Al Salamah" Marmaris'e geldi, ancak yatta kraliyet ailesi mensuplarının bulunup bulunmadığı hakkında açıklama yapılmadı. 140 metre uzunluğundaki mega lüks yat, marinalara sığmadığı için kruvaziyer limanının rıhtımına yanaştırılırken, ikmal için 12 tanker ile karadan, 1 tanker ile de denizden getirilen yakıt, yatın deposuna aktarıldı. Liman yetkililer, yaklaşık 4 saat sürecek olan 500 tonluk yakıt ikmali için 1 milyon 200 bin lira civarında para ödeneceğini ifade etti.

Dünyanın en büyük yatları arasında yer alan "Al Salamah" turistlerin ilgisini çekerken, bir çok kişi de yat ile aynı karede yer aldığı hatıra fotoğrafları çektirdi.

300 MİLYON DEĞERİNDEKİ YATTA SİNEMA VE SPA SALONU DA VAR

Yaklaşık 300 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen yat, 22 kabininde 40 misafir ağırlayacak kapasiteye sahip ve 94 kişilik mürettebatı bulunuyor. Toplam yüz ölçümü ise 130 bin metrekare olan yatta bir sinema, kütüphane, iş merkezi, tam donanımlı poliklinik, güzellik ve spor salonu ile spa salonu bulunuyor.

Bir Depo Yakıta 1 Milyon 200 Bin Lira Ödedi
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bir Depo Yakıta 1 Milyon 200 Bin Lira Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement