Cem Adrıan Yeniden Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde! - Son Dakika
Kültür Sanat

Cem Adrıan Yeniden Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde!

Cem Adrıan Yeniden Beyoğlu Hayal Kahvesi\'nde!

Bir "His Performansı" Olarak Nitelendirdiği "Kayıp Çocuk Masalları" Adlı Yeni Albümünü Piyasaya Çıkarmak Üzere Olan Cem Adrian; Lansman Konserlerinin Ardından Bir Kez Daha İstanbul'da!

14.12.2010 20:28  Güncelleme: 20:30

Farklı ve cesur müziği ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Cem Adrian; iki yıl aradan sonra çıkaracağı "Kayıp Çocuk Masalları" adlı yeni albümünü bir ses performansı değil, his performansı olarak tanımlıyor. "Yalnız ama kıymetli çocuklara anlatılacak çok masal, söylenecek çok şarkı var" diyen sanatçı; yeni albümünde söz ve müziklerinin tamamı kendisine ait 12 parça seslendiriyor.

Piyano, yaylı sazlar ve gitarlar eşliğinde, Cem Adrian'ın insana dair yoğun duyguları aktardığı "Kayıp Çocuk Masalları" albümü; "Bir gün bulur birbirini tüm kaybolmuş çocuklar", "Ve bir gün zaman, akan nehir gibi alır götürür üstümüzden çamuru" gibi hüzünlü ama umutlu şarkı sözleriyle dikkat çekiyor.

Prodüktörlüğünü "Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti" ve "Emir" albümlerinde olduğu gibi yine kendisinin üstlendiği "Kayıp Çocuk Masalları"nda Adrian; sevilen müzisyenler Aylin Aslım ve Murat Yılmazyıldırım'la düet yapıyor.

2005 yılından bugüne dek "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım", "Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti", "Essentials/ Seçkiler" ve "Emir" adlı dört albümü müzikseverlerin beğenisine sunan Cem Adrian; 22 Aralık 2010, Çarşamba günü saat 22:30'da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde vereceği konserde, eski albümlerinin yanı sıra, yeni albümü "Kayıp Çocuk Masalları"ndan parçalara da yer verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cem Adrıan Yeniden Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement