Dil ve Anlatım Bozuklukları Kitabı - Son Dakika
Kültür Sanat

Dil ve Anlatım Bozuklukları Kitabı

Dil ve Anlatım Bozuklukları Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Dil ve Anlatım Bozuklukları Kitabı kitabının kısa özeti.

08.11.2014 05:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dili doğru kullanmak sadece Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerinin ve dilbilimcilerin görevi değil, bu dili kullanan herkesin görevidir. Çünkü hiçbir düşünce yanlış kullanılan bir dille doğru olarak asla aktarılamaz. Bu nedenle dilimizin yaşadığı ve yaşatıldığı tüm ortamlarda dile özen gösterilmeli, bu uğurda çalışmalar yapılmalıdır. Ülkemizde yapılan pek çok sınavda öğrencilere, dile verilen önemden olacak, Türkçemizde çokça yapılan anlatım bozuklukları ve bunları giderme yolları mutlaka sorulmakta. Bu da Türk dili için oldukça önemli olay.

Elinizdeki bu kitap hem meraklıların, hem öğretmenlerin, hem öğrencilerin, hem de -yazarlık gibi- geçimini dili kullanarak sağlayan kişilerin yararlanacağı şekilde hazırlandı. Unutulmamalıdır ki, dilini korumayan milletler yakın gelecekte var olsalar da uzak gelecekte yok olmaya mahkûmdurlar.

Bu kitapta 1548 anlatım bozukluğu cümlesi, anlatım bozukluklarının sebepleri izah edilerek açıklandı. Bu örnekleri inceleyerek muhtelif sınavlarda karşınıza gelebilecek olan anlatım bozukluğu sorularını rahatlıkla çözebilirsiniz.

Yazar: İsa Güleç

Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

ISBN: 9786054921461

Boyut: 125x195

Sayfa Sayısı: 368

Basım Yılı: 2014-11

Cilt Durumu: Karton kapak

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Dil ve Anlatım Bozuklukları Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement