"Entelköy Efeköy'e Karşı" - Son Dakika
Kültür Sanat

"Entelköy Efeköy'e Karşı"

"Entelköy Efeköy\'e Karşı"

Yüksel Aksu'nun Yeni Filmi, "Entelköy Efeköy'e Karşı"nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

27.07.2011 11:52  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksel Aksu'nun çekimleri Nisan ayında Muğla'nın Pınarcık Köyü'nde başlayan ve çekim sürecinde ismi birkaç kez değişen yeni filmi, yeni ismi "Entelköy Efeköy'e Karşı" ile 25 Kasım 2011, Cuma günü gösterime girecek!

Senaristliğini ve yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği, GalataFilm yapımı film; "Entelköy" adıyla başladığı çekimleri, "Entelköy-Tepeköy" ve "Entelköy-Efeköy" şeklindeki isim değişikliklerinin sonunda; "Entelköy Efeköy'e Karşı" adıyla sürdürüyor. Şahin Irmak ve Ayşe Bosse'nin başrollerini üstlendiği kahkaha dolu film, 25 Kasım 2011, Cuma günü birçok şehirde gösterime girmeye hazırlanıyor.

Çekimleri Muğla'nın Pınarcık Köyü'nde ve çevresinde gerçekleştirilen, GalataFilm yapımı "Entelköy Efeköy'e Karşı"; bir grup ekolojik aktivistin, mütevazı bir Ege köyüne yerleşerek, orada kurulması gündemde olan termik santrali engelleme çabalarının neticesinde, köylülerle aralarında geçen komik ve çarpıcı olayların öyküsünü konu alıyor. Filmin yapımcılığını; "Beynelmilel" filminin yönetmeni Muharrem Gülmez ile sinemaya "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" belgeselinde ortak yapımcı olarak adım atan Taha Altaylı üstleniyor.

Kadrosunda, Şahin Irmak (Muhtar Ali), Ayşe Bosse (Katrin), Emin Gürsoy (Aşırı Mustafa), Recep Yener (İmam Adem), Ayla Arslancan (Kocana), Ümit Olcay (Enes), Hamit Demir (Berk) ve Engin Akın'ın (Gülnihal) yer aldığı filmin sürpriz ismi ise Nejat Yavaşoğulları. Köy halkı ise, Aksu'nun ilk filminde olduğu gibi; "Entelköy Efeköy'e Karşı"da da birçok farklı rolde sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Entelköy Efeköy'e Karşı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement