Garajistanbul Sahnesi, Melis Danişmend'i Ağırlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Garajistanbul Sahnesi, Melis Danişmend'i Ağırlıyor

Garajistanbul Sahnesi, Melis Danişmend\'i Ağırlıyor

Melis Danişmend, cumartesi akşamı Beyoğlu'nun en kaliteli performans mekanlarından Garajistanbul'da sahne alıyor.

15.01.2014 15:43  Güncelleme: 15:54

Müzik otoriteleri tarafından kendi şarkılarını yazan en başarılı kadın müzisyenler arasında gösterilen Melis Danişmend, Cumartesi akşamı Beyoğlu'nun en kaliteli performans mekanlarından garajistanbul'da sahne alıyor.

Melis Danişmend, 'Daha Az Renk' ve Ocak 2013'te piyasaya çıkan 'Biraz Gülmek İstiyordum' albümlerinde yer alan sözü ve müziği kendisine ait şarkılarını, 18 Ocak Cumartesi akşamı garajistanbul müdavimleri ve hayranları için söyleyecek.

İstanbul'da canlı performans mekanı söz konusu olduğunda ilk akla gelen isimlerden olan ve Beyoğlu'nda birçok mekan arasından sıyrılan "garajistanbul", yeni oluşumuyla 2014 yılına hızlı giriş yapıyor.

Melis Danişmend konser biletlerini Biletix ve garajistanbul gişelerinden temin edebilirsiniz.

Tarih : 18 Ocak 2014/ Cumartesi
Kapı Açılışı: 23.00
Öğrenci Bilet: 25.00 TL
Tam Bilet: 30.00 TL

İstanbul'da canlı performans mekanları söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden olan ve Beyoğlu'nda birçok mekan arasından sıyrılan garajistanbul, mimari yapısıyla, yenilenen teknik alt yapısı, 350 metrekare kullanılabilir alanı, 4,5 metre tavan yüksekliği ile, tiyatrodan kokteyle, galadan konsere 300 ile 850 kişi arasında misafir ağırlama kapasitesine sahip, kreatif ve çok yönlü bir mekan olma özelliği taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Garajistanbul Sahnesi, Melis Danişmend'i Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement