Genco Erkal, Önce Anadolu, Sonra Avrupa Yakası'nda - Son Dakika
Kültür Sanat

Genco Erkal, Önce Anadolu, Sonra Avrupa Yakası'nda

Genco Erkal, Önce Anadolu, Sonra Avrupa Yakası\'nda

Genco Erkal, 2014 yılında da bütün enerjisini tiyatro sahnesine taşıyor ve sanatseverleri selamlamaya devam ediyor.

07.01.2014 16:11  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genco Erkal, 2014 yılında da bütün enerjisini tiyatro sahnesine taşıyor ve sanatseverleri selamlamaya devam ediyor! 12 Ocak 2014, Pazar günü saat 18:30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde "Ben Bertolt Brecht'' diyecek olan usta oyuncu; 14 Ocak 2014, Salı akşamı saat 20:30'da da, Nazım Hikmet'in sürgün yıllarını ve vatan hasretini, şarkılar eşliğinde anlattığı "Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi'nden Mektuplar"la, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde!

Sahnelendiği günden itibaren büyük yankı uyandıran ve çeşitli ödül törenlerinde 6 ödüle layık görülen "Ben Bertolt Brecht''; dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda seyirciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Erkal'ın, Bertolt Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden uyarladığı bu müzikli kabarede de Tülay Günal, usta oyuncuyla aynı sahneyi paylaşıyor ve performansıyla göz dolduruyor.

Usta oyuncu Genco Erkal, Tülay Günal'la aynı sahneyi paylaştığı "Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi'nden Mektuplar" ise; ozanın, Bursa Cezaevi'ndeki yaşamını ve eşi Piraye Hanım'a olan tutkusunu anlatıyor. Erkal; Hikmet'in sürgün yılları ve vatan hasretine odaklandığı oyunda, ozanın destansı yaşamından izlenimlerle izleyiciyi adeta o yıllara götürüyor.

Dostlar Tiyatrosu'nun oyunlarına ait biletler Biletix'ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Genco Erkal, Önce Anadolu, Sonra Avrupa Yakası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement