"Hayaletler - Seni Kim Gözetliyor?" 8 Ekim'de Başlıyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

"Hayaletler - Seni Kim Gözetliyor?" 8 Ekim'de Başlıyor!

"Hayaletler - Seni Kim Gözetliyor?" 8 Ekim\'de Başlıyor!

Mekan Artı sahnesinin kapanmasının ardından yeniden sokaklara döndü.

01.10.2015 14:35

Karaköy sokaklarında geçen aylarda prömiyer yapan "O'ndan sonra" projesinin ardından yeniden Karaköy Sokaklarını yeni oyununun mekanı yaptı! "Hayaletler – Seni Kim Gözetliyor" Paul Auster'ın New York Üçlemesi içinde yer alan aynı adlı öyküden uyarlama!

Mekan Artı'nın yeni tek seyircilik oyunu "Hayaletler – Seni Kim Gözetliyor" başlıyor. Paul Auster'ın New York Üçlemesi içinde yer alan aynı adlı öyküsünden uyarlanan "Hayaletler – Seni Kim Gözetliyor" bir dedektif hikayesi. İzleyen kim? İzlenen kim? İzleyen öykü anlatıcısı mı? Peşinde olduğu kişinin geçmişini araştırırken kendine, kendi geçmişine yönelmesi neden? Giderek izlediği kişinin hayatına gömülürken kendi hayatını keşfe çıkması; izleyen iken izlenen olması; bütün bunlar bir tuzak mı yoksa? Bilinçli olarak yapılan kötü bir şaka mı? Hayaletlerin aklını karıştırmak için ona oynadıkları bir oyun mu?

Oyunun kurgusu seyirciye bir telefon verilmesi ile başlıyor. Seyircinin telefonunun çalmasıyla beraber gizemli olaylar dizgisi başlıyor ve oyun sürprizli kurgusuyla ilerliyor. Bu oyunda başrol seyircinin ve tüm gizem Siyah adlı karakterin kim olduğunun çözülmesi.

Oyunun uyarlamasını ve yönetimini Ufuk Tan Altunkaya üstlenirken başlıca rollerde Ayşe Gülerman, Candaş Çetinkaya, Murat Baykan ve Onur Adıgüzel yer alıyor..

Oyuna gün içinde sekiz ayrı seyirci farklı seanslarda Kabul ediliyor ve önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Hayaletler - Seni Kim Gözetliyor?' 8 Ekim'de Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement