Hobbit Vizyona Merhaba Diyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Hobbit Vizyona Merhaba Diyor

Hobbit Vizyona Merhaba Diyor

Sinema severlerin uzun süredir beklediği 'Hobbit: Beklenmedik Yolculuk' bu hafta vizyona giriyor.

13.12.2012 14:29  Güncelleme: 08:55

Sinemaseverler bu hafta filmlere doyacak.  Bu hafta, "Sen Dünyaya Gelmeden", "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk", "Bana Bir Soygun Yaz", "Laz Vampir: Tirakula" ve "Tepenin Ardı" filmleri gösterime girecek.

Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan iki filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan 'Hobbit: Beklenmedik Yolculuk' bu hafta vizyona giriyor.

Bu hafta Hobbit ile yarışacak en güçlü filmlerden diğeri ise Saadet Işık Aksoy'un da oynadığı 'Sen Dünyaya Gelmeden Önce' filmi olarak gösteriliyor.

SEN DÜNYAYA GELMEDEN

Gemma ve Diego Saraybosna'da tanışmışlardır. Gemma'nın hayatı Diego'ya aşık olması ile beklenmedik şekilde değişmiştir. Fakat Diego, Bosna savaşı sırasında hayatını kaybeder, Gemma ise başka bir ülkeye savrulur. Savaş bittikten yıllar sonra Gemma oğulunu da yanına alarak Diego'nun öldüğü topraklara geri döner. Geçmişte yaşananları ve Diego'nun izlerini Saraybosna'da arar...

HOBBİT: BEKLENMEDİK YOLCULUK

Bilbo huzurlu Hobbit toprakları olan The Shire'da yaşarken bir gün büyücü Gandalf aniden ortaya çıkar ve baş kahramanımız Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin tarafından yönetilen 13 cücelik maceracı bir grupta buluverir. Ejder Smaug'dan Erebor'un kayıp Cüce Krallığı'nı geri almak için çıktıkları bu yolculukta Goblinler, Orklar, öldürücü Warglar, Dev Örümcekler, Şekil Değiştirenler ve Büyücülerle dolu yollardan geçeceklerdir..

LAZ VAMPİR: TİRAKULA

Drakula, taksi şoförü Laz Dursun'un bedenine girer, bedenine sahip olur fakat ruhuna sahip olamaz. Şivesi bile değişmiştir; Dursun'u vampire dönüştürmek isterken Dursun'un bedeninde kendisi Lazlaşır. Adını bile doğru söyleyemez; kendine Tirakula demektedir. Dursun'un bedenindeyken Drakula'nın başına gelmedik olay kalmaz.

TEPENİN ARDI

Faik, Orman İşletmesi'nden emekli olduktan sonra yaşadığı kasabanın yaylasında babadan kalma bir araziyi işlemeye beslemeye başlamıştır. Araziye bakmak üzere bir ortakçı yörük ailesiyle anlaşmıştır. Bir Ağustos günü Faik'in oğlu Nusret, iki torunu Zafer ve Caner birkaç günlük tatil için dedelerini yaylada ziyarete gelir. Oğlu ve torunları geldiği esnada Faik karşı tepenin arkasında çadır kurmuş yörüklerle kavgaya tutuşmuştur

BANA BİR SOYGUN YAZ

Hacamat, kendisine borçlu olduğunu düşündüğü Çetin ve Süleyman'ı hamama götürerek, onları kendi icatları olan 'hacamat' işkence aleti ile tanıştırarak lâkabının nereden geldiğini açıklıyor. Kendilerini bu işe bulaştıran Onur'un ortalarda olmadığı bir anda Hacamat'ın tehditi ile ölüm korkusu yaşayan Çetin ve Süleyman, borçlarını ödemek için Onur'un soygun yapma fikrine 'evet' diyorlar.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Hobbit Vizyona Merhaba Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement