İleri Oyunculuk Atölyesi Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

İleri Oyunculuk Atölyesi Başlıyor

İleri Oyunculuk Atölyesi Başlıyor

ALANINDA DENEYİMLİ İSİMLERLE İLERİ OYUNCULUK ATÖLYESİ Oyunculuk uzun bir serüven, heyecan dolu bir yolculuk... Eğitimde bunun olmazsa olmaz parçalarından...

03.11.2016 19:04

ALANINDA DENEYİMLİ İSİMLERLE İLERİ OYUNCULUK ATÖLYESİ

Oyunculuk uzun bir serüven, heyecan dolu bir yolculuk… Eğitimde bunun olmazsa olmaz parçalarından… Nova Oyun Yapım her daim meslekte öğrenci kalıp profesyonel olarak da hayatına devam etmek isteyenlere İleri Oyunculuk Atölyesi ile buluşturmaya hazırlanıyor.

İleri Oyunculuk, tiyatro ve televizyon sektörlerinin beklentilerine cevap verebilecek, daha çok pratikte hayata geçirilebilecek derslerden tasarlandı.

10 haftalık atölye çalışması için başvurular değerlendirilir ve minimum 15 katılımcı ile sınırlandırılır.   Katılımcılar ileri oyunculuk tekniklerini öğrenmenin yanı sıra, kendi kendilerine role yenilik katabilme methotlarını da geliştirirler. Ayrıca etkili iletişim biçimleri sayesinde oyuncu kişisinin kariyerine doğru bir yol haritası çizmesine de yardımcı olur. Program bittikten sonra katılımcılara danışmanlık hizmeti de sunulacaktır.

Programda Ayşen İnci, Volkan Severcan, Demet Macunlar, Seçil Dedeyi, Neslihan Kolaylı gibi alanında uzman isimler yer alıyor. Yürütücülüğünü Elçin Gürler'in üstlendiği İleri Oyunculuk Atölyesi'ne son başvuru tarihi 29 Kasım'dır. Dersler katılımcıların isteklerine bağlı olarak hafta içi akşam ve hafta sonu gündüz saatlerinde iki farklı grup olarak başlayacaktır.

BAŞVURULAR

• Oyunculuk eğitimi aranmaktadır.

Detaylı başvurularınızı novaoyunyapim@gmail.com adresine yapabilir, programla ilgili bilgileri

0530 494 25 56 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat İleri Oyunculuk Atölyesi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement