'İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz' - Son Dakika
Kültür Sanat

'İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz'

\'İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz\'

Genco Erkal; "Şimdi, Brecht Zamanı!" ve "İnsanlık suçunda zaman aşımı olamaz!" diyor.

06.02.2013 15:17

Genco Erkal; 11 Şubat 2013, Pazartesi akşamı Caddebostan Kültür Merkezi'nde "Ben Bertolt Brecht" ile "Şimdi, Brecht Zamanı!", 17 Şubat 2013, Pazar günü Trump Towers Tiyatro Salonu'nda "Sivas 93" belgeseli ile "İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz!" diyor.

Hemen hemen her gün bir tiyatro sahnesinde sanatseverlerle buluşan Genco Erkal; 11 Şubat 2013, Pazartesi akşamı saat 20:30'da Tülay Günal ile birlikte CKM'de "Ben Bertolt Brecht" için sahneye çıkacak. Hala yankıları süren ve seyirciye doymayan 6 ödüllü müzikli kabare; dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda seyirciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Usta oyuncu; 17 Şubat 2013, Pazar günü saat 16:00'da Trump Towers Tiyatro Salonu'nda ise; "Sivas 93" için sahneye çıkacak. Katliamın 20. yılı nedeniyle güncellenerek hafızalardan silinmeyen katliamı tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren oyun, bellekleri tazelemeyi amaçlıyor. Yakın dönem siyasi tarihimizin en sarsıcı olaylarından biri olarak Sivas Madımak Oteli'nde yaşananları ve sonrasında mahkeme sürecini film görüntülüleri eşliğinde tiyatro seyircisiyle buluşturan "Sivas 93"; aydınların yaşadıklarına, yazdıkları kitaplara, söyleşilere ve Sivas Davası tutanaklarına dayanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'İnsanlık Suçunda Zaman Aşımı Olamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement