'' İstanbul ve Aşk " Oyunu 10 Aralık'ta - Son Dakika
Kültür Sanat

'' İstanbul ve Aşk " Oyunu 10 Aralık'ta

\'\' İstanbul ve Aşk " Oyunu 10 Aralık\'ta

"İstanbul ve Aşk" İstanbul'a âşık ve İstanbul'da âşık olanların müzikal hikâyesi.

10.12.2012 11:48

İSTANBUL KUMPANYASI " İSTANBUL VE AŞK " OYUNU 10 ARALIK GÜNÜ CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SAHNELENECEK

Sözlerini Tarık Şerbetçioğlu'nun yazdığı, bestesini Deniz Noyan'ın gerçekleştirdiği 11 özgün şarkı ve 2 enstrümantal beste ile 'İstanbul Şarkılarının' da yer aldığı müzikalimizin bu gecesinde çok değerli sanatçılarımızdan Haldun Dormen, Göksel Kortay, Ayça Varlıer, Nuri Gökaşan, Gül Sunal, Önder Bali, Demet Taner, Volkan Severcan ve Melda Gür de bizimle birlikte olacaklar.

Marmaray Yenikapı Kurtarma Kazı Çalışması Müzikale Konu Oldu."2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul" etkinlikleri kapsamında sahnelenmeye başlanan ve halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahnelenmekte olan İSTANBUL HATIRASI adlı müzikal oyunun yazarı Tarık Şerbetçioğlu'ndan İstanbul'a dair yeni bir müzikal. 2012- 2013 sezonunda BU KEZ İstanbul Kumpanyası'nda seyircileri ile buluştu.

Yazan-Yöneten: Tarık Şerbetçioğlu

Müzik: Deniz Noyan

Dekor/kostüm: Sabahat Çolakoğlu Koreograf: Arda Alpkıray

Işık: Mustafa Türkoğlu

Oynayanlar:

Tarık Şerbetçioğlu, Binnur Şerbetçioğlu, Ömer Gecü, İbrahim Şirin, Gizem Maraşlı, M. Baran Erdoğan, Yavuz Topoyan, Ali Yiğit San, Gökhan Alkan, Ethel Mulinas, Sema Özkan Yorgun, Tuba Aşıcı, Yeşim Egemen, Abdullah Topal, Birand Tunca, Bahar Öztürk, Seray Canan, Burçak Kabadayı, Didem Aslan, Melek Karabiber, Kaan Şahin, S. İlker Güler

Tarih: 10 Aralık 2012 Pzt.

Saat : 20:30

Yer : Caddebostan Kültür Merkezi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat '' İstanbul ve Aşk ' Oyunu 10 Aralık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement