Jason Bourne" 29 Temmuz'da Vizyona Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Jason Bourne" 29 Temmuz'da Vizyona Girecek

Yönetmenliğini Paul Greengrass'ın üstlendiği "Jason Bourne", 29 Temmuz'da ABD ile aynı anda vizyona girecek.

27.07.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Paul Greengrass'ın üstlendiği "Jason Bourne", 29 Temmuz'da ABD ile aynı anda vizyona girecek.

Jason Bourne rolünü Matt Damon'ın canlandırdığı filmin, basın gösterimi Kanyon AVM'de yapıldı.

Gösterim sonrası AA muhabirine açıklama yapan Sinefesto Genel Yayın Yönetmeni Serkan Baştimar, Matt Damon'un serinin 4. filminde rol almadığını hatırlatarak, 29 Temmuz'da vizyona girecek filmin, serinin önceki 4 halkasının izinden gittiğini söyledi.

Filmin, aksiyonun her çeşidini bünyesinde barındırdığını belirten Baştimar, "Jason Bourne hem macera filmlerine hem politik gerilimlere selam etmekten geri kalmıyor. Yani eğlendirmenin yanı sıra sisteme, sosyal ağlar ve derin devlet yapılanmalarına dikkat çeken ve eleştiride bulunan bir filmle karşı karşıyayız. Jason Bourne, gerek oyuncu kadrosu, gerekse hikayesi ile haftanın en sağlam yapımlarından biri." diye konuştu.

Serinin 2. ve 3. filmlerini de yöneten Paul Greengrass'in tekrar yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel ve Tommy Lee Jones da rol alıyor.

"The Bourne Identity", "The Bourne Supremacy", "The Bourne Ultimatum", "The Bourne Legacy" filmlerinin ardından gelen yeni filmin senaryosu ise Paul Greengrass ve Christopher Rouse'a ait.

Filmin konusu, kısaca şöyle:

"ABD'nin merkezi istihbarat teşkilatı CIA'in ölümcül ajanı Jason Bourne, infaz görevlerini yerine getirmektedir. Yine kendisine verilen bir görevi yaparken vurulması üzerine hafızasını kaybeder. Gerçek kimliğini öğrenmek için maceraya atılan Jason Bourne, CIA'in birtakım gizli operasyonlarını açığa çıkarır ve artık Bourne'un peşinde CIA vardır. Hafızasındaki karanlık noktalar gitgide aydınlanan Jason Bourne, son filmde ise her şeyi hatırlamaktadır. Eski ajanın hala hayatta olduğunu öğrenen CIA, Bourne'un peşine tekrar düşer."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Jason Bourne' 29 Temmuz'da Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement