Karslılar Kurtuluş Gününde Yudum'la Coşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Karslılar Kurtuluş Gününde Yudum'la Coşacak

Kars, düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünde ünlü Türkücü Yudum konseriyle coşacak.

25.10.2018 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars, düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünde ünlü Türkücü Yudum konseriyle coşacak. 30 Ekim gecesi Atatürk Caddesi'nde kurulacak etkinlik alanında sahne alacak olan Yudum, sevenlerine en güzel eserlerini seslendirerek kurtuluş coşkularına ortak olacak.

Kars Belediye başkanlığı'nca ücretsiz olarak düzenleyeceği Yudum konseri, Kars'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü olan 30 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yaptığı açıklamada, "Asırlarca Kafkasların kilidi, ticaret ve sanatın merkezi, bilginin ve eğitimin köşe taşı olan memleketimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı münasebetiyle düzenleyeceğimiz programa ve Yudum konserine tüm Kars halkımız davetlidir" dedi.

Öte yandan Kars Belediye Başkanlığı'nca Kars'ın Kurtuluş'nda düzenlenecek Yudum Konseri öncesinde Mehteran Takımı Gösterisi, Aşıklar Dinletisi, Kar-Sad Sanatçılar Korosu ve Kars Kalesi'nden havai fişek gösterisi de yapılacak. Etkinlikler ücretsiz olacak. Etkinliklere tüm Kars halkı davet edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Karslılar Kurtuluş Gününde Yudum'la Coşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement