"Komedi Komedi" Adlı Oyun Kilislilerle Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

"Komedi Komedi" Adlı Oyun Kilislilerle Buluştu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
"Komedi Komedi" Adlı Oyun Kilislilerle Buluştu

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu Kilis'lilere Kapalı Spor Salonunda Unutulmaz Bir Gece Daha Yaşattı.

Süheyl - Behzat Uygur Tiyatrosu nun bir gün önce oynadığı kahkaha dolu Tuhaf İkili adlı oyunun ardından 19 Şubat Cumartesi gecesi sergilediği "Komedi Komedi" adlı oyuna akın eden çok sayıda ki Kilisli yine kahkahalara boğuldu.

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncularının 19 Şubat Cumartesi günü Saat 19:00 da Kilis Kapalı Spor Salonunda ücretsiz olarak sahnelendirdiği "Komedi Komedi""adlı iki perdelik komedi oyununa Kilis Belediye Başkanı Av.M.Abdi Bulut,Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kerkütlüoğlu,Garnizon Komutanı Mehmet Kadan,Emniyet Müdürü Cemil Ceylan,Kilis 7 Aralık Ünüversitesi Rektörü İsmail Güvenç ve binlerce izleyici katıldı. Komedi Komedi adlı oyunda Uygur kardeşlere; Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız eşlik etti.

Oyunun sonunda Uygur kardeşleri ve oyuncuları tek tek kutlayan Kilis Belediye Başkanı Av.M.Abdi Bulut, "Sizleri Kilis'te ağırlamaktan dolayı mutluyuz,burası sizin baba ocağınız, bir de burada sevgili Kilislilere bir müjde vermek istiyorum Kilis'in en büyük eksikliklerinden olan büyük bir tiyatro salonuna ihtiyacımız var bunun için ikibin ikibinbeyyüz kişilik bir Anfi Tiyatro yapmayı planlıyoruz, önümüzdeki günlerde bunun projesini yapıp çalışmalara başlayacağız, ayrıca Uygur Kardeşlerin ve tüm oyuncuların göstermiş olduğu performanslarından dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler