''Michael Jackson The Immortal World Tour'' İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

''Michael Jackson The Immortal World Tour'' İstanbul'da

\'\'Michael Jackson The Immortal World Tour\'\' İstanbul\'da

Michael Jackson The Immortal World Tour heyecan dolu görsel ve sanatsal performansın birleştiği eşsiz bir müzikal ve dans gösterisi.

14.03.2013 10:29

Dünya üzerinde yaşayan herkesin tanıdığı, varsayılan en eşsiz müzik adamı Michael Jackson'dan ilham alan ve dansın üstatları tarafından sahneye taşınan Michael Jackson The Immortal World Tour gösterisi Garanti Bankası ana sponsorluğunda ve Pozitif Live organizasyonuyla 15, 16 ve 17 Mart'ta sadece 5 şovla ve sınırlı sayıda biletle Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek.

Pozitif Live Genel Müdür Yardımcısı Orçun Ejder, Michael Jackson The Immortal World gösterisi dansçılarının performansını simgeleyen mini bir gösterinin de sunulduğu etkinliğin açılış konuşmasını yaptı. Ejder, "Pozitif Müzik olarak 23 yılda yaklaşık 3 bin etkinliğe imza attık. Sektöre öncülük etmenin, İstanbul'un müzik ve eğlence algısını değiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 2011 yılının ise serüvenimizde ayrı bir önemi var; bugüne kadar ülkemizde en fazla bilet satılan organizasyon olan Cirque du Soleil'in Saltimbanco gösterisini düzenledik. Tüm biletlerin satıldığı organizasyona 80 bin kişi katıldı. 2012 yılında ise Cirque Du Soleil'in en yaratıcı ve en görkemli şovu olan Alegria'yı İstanbullu izleyiciler ile buluşturduk. Cirque Du Soleil'in ülkemizde karşılaştığı bu yoğun ilgi bizi bu gösteriyi bir üst noktaya taşımamıza vesile oldu ve topluluğun en popüler ve 2011-12 yılları arasında en çok turlayan gösterisi olan Michael Jackson The Immortal World Tour şovunu seyirci ile buluşturmamızı sağlamış olacak. Buradan hepinize bir müjde vermek istiyorum; Cirque du Soleil heyecanı, önümüzdeki yıllarda da Pozitif farkıyla İstanbullu izleyecilerle buluşmaya devam edecek. Topluluk; halen dünya üzerinde sahnelenmekte olan 21 şovundan en seçkin örneklerle ülkemizi ziyaret edecek." dedi.

Gösterinin Sanat Yönetmeni Tara Young ise "Michael Jackson THE IMMORTAL Dünya turunu 97. şehir olan İstanbul'da sunmaktan heyecan duyuyoruz. Dünyada sadece tek bir Michael Jackson var ve kendisini bu gösteri ile anmayı hedefliyoruz. Onun varlığı perde açıldığından itibaren son müzik notasına ve seyirciler çıkış yapana kadar bizimle. Biz eminiz ki eğer Michael Jackson hala bizimle olsaydı, yaptığımız gösteriden gurur duyardı. O gerçekten de gösterimizin kalp atışı" diye konuştu.

Resmi sponsor Money Club ve iletişim partneri Turkcell'in katkılarıyla; CNN Türk, Dream TV ve Power FM'in de medya partnerliğiyle gerçekleşecek gösteride; Cirque Du Soleil dansçılarının nefes kesici yeteneklerinin müzikal ve akrobasi ile birleşerek Michael Jackson'ın hayranlarına yıllar yılı aktardığı sevgi, barış ve birlik mesajı başarılı bir şekilde aktarılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat ''Michael Jackson The Immortal World Tour'' İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement