New York'ta Moda Haftası Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

New York'ta Moda Haftası Devam Ediyor

New York\'ta Moda Haftası Devam Ediyor

Uluslararası moda endüstrisinin ünlü markaları, Mercedes Benz New York Moda Haftası'nda, ''Bahar 2015'' koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyor.

09.09.2014 10:58

Uluslararası moda endüstrisinin ünlü markaları, Mercedes-Benz New York Moda Haftası'nda, "Bahar 2015" koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyor.

İtalyan tasarımcı Francesca Liberatore, koleksiyonunda, çevre kirliliğinden etkilenmiş bir kuştan ilham aldığını ifade ederken, Monique Lhuillier ise yeni koleksiyonunda, çiçek desenleri ve Karayipler'deki şafak vaktinden esinlendiğini belirtti.

Herve Leger'in tasarımcısı Azria da koleksiyonunda bele oturan diz üstü elbiseler ve büyük kemerler ile tasarımcı İtalyan Francesca Liberatore gibi 1980'li yılların Hollywood aktrislerine gönderme yaptı.

Diane Von Furstenberg ise Riviera adlı yeni koleksiyonunda Fransa'yı baz aldığını ifade ederek, Güney Fransa sahilleri, Brigitte Bardot ile Picasso ve Matisse'in çizgilerinden esinlendiğini belirtti. Furstenberg'in yeni koleksiyonunun tanıtımında, Naomi Campbell ve Kendall Jenner gibi dünyaca ünlü mankenler podyuma çıktı.

Moda haftasının lojistik desteğini sağlayan DHL firmasının ABD Kuzeydoğu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Karsten Aufgebauer,  ABD'deki en büyük endüstrilerden biri olan modanın önemine değinerek, özellikle New York'un bu konuda ayrıcalıklı bir yere sahip oluğunu söyledi.

New York'un ünlü performans sanatları merkezi Lincoln Center, defileleri izlemek için gelenlerin şıklık yarışına sahne oluyor.

Defileleri izleyenler arasında, Paris ve Nicky Hilton kardeşler, moda yazarı Paige Arminta Watts ve Eman B. Fendi dikkati çekiyor.

Avustralya, Brezilya, Çin, Fransa, Hindistan, İsrail, İtalya, İspanya ve ABD dahil pek çok ülkeden tasarımcının yer aldığı New York Moda Haftası, 11 Eylül Perşembe günü sona eriyor. - New York

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat New York'ta Moda Haftası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement