New York'ta "Yer Altı"Ndan Podyumlara 27 Yıllık Müzik Seçmeleri - Son Dakika
Kültür Sanat

New York'ta "Yer Altı"Ndan Podyumlara 27 Yıllık Müzik Seçmeleri

New York'un metro ve diğer raylı sistemlerindeki yetenekli müzisyenleri seçmek amacıyla her yıl yapılan ve bu yıl 27'ncisi düzenelenen ''New York Altında Müzik'' seçmeleri yapıldı.

14.05.2014 06:54

New York'un metro ve diğer raylı sistemlerindeki yetenekli müzisyenleri seçmek amacıyla her yıl yapılan ve bu yıl 27'ncisi düzenlenen "New York Altında Müzik" seçmeleri yapıldı.

New York Büyükşehir Ulaştırma İdaresinin (The Metropolitan Transportation Authority - MTA) 60 solisten oluşan ve bir çok grubun yer aldığı bir 27'inci "New York altında Müzik" programı, New York'un ünlü Grand Central Terminali'nde gerçekleştirildi.

Bu yıl 300'e yakın sanatçının katıldığı seçmelerde, müzisyenler ve sanat profesyonellerinden oluşan 31 kişilik juri önünde performanslarını sergiledi.

Aynı zamanda jüri üyesi de olan MTA'nin "Ulaşım için Sanat" direktörü Sandra Bloodworth, bu yıl kalitenin oldukça yüksek olduğunu bildirirken, seçmelerin bu nedenle zor olduğunu ifade etti.

Seçmelere katılanlar arasında sadece ABD'de doğan müzisyenler bulunmuyor, aynı zamanda Batı Afrika, Küba ve Çin gibi dünyanın dört bir bölgesinden New York'a gelen ve trenlerde müzik icra eden isimler de yer alıyor. - New York

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat New York'ta 'Yer Altı'Ndan Podyumlara 27 Yıllık Müzik Seçmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement