Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali'nde müzikseverlerle buluşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali'nde müzikseverlerle buluşacak

Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali\'nde müzikseverlerle buluşacak

Hollandalı müzik grubu Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali Suda Caz Konserleri kapsamında 28 Ağustos'ta müzikseverlerle buluşacak. Grup, son albüm çalışmaları İntizar'ı İranlı şarkıcı Mohammad Motamedi ile kaydetti ve albümde Farsça ve Türkçe şiirler yer alıyor. Rembrandt Trio, farklı kültürlerin sentezini dinleyicilerle buluşturan evrensel besteler yapmaktadır. Ayrıca, grup üyeleri farklı tarihi enstrümanlar kullanarak yeni sesler aramaktadır. Rembrandt Trio'nun Türkiye ile güçlü bağları bulunmakta ve daha önce Kutsi Erguner, Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor gibi ünlü müzisyenlerle projeler gerçekleştirmiştir.

11.08.2023 12:04

Son albüm çalışmaları "İntizar"ı İranlı şarkıcı Mohammad Motamedi ile kaydeden Rembrandt Trio grubu, bu yıl 20.'si düzenlenen "Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali"nde sanatseverlerle buluşacak.

Piyanoda Rembrandt Frerichs, kontrbasta Tony Overwater ve davulda Vinsent Planjer'den oluşan topluluk, Hollanda Krallığı'nın desteğiyle 28 Ağustos'ta sahne alacak.

Grup, Suda Caz Konserleri kapsamında özgün ve evrensel bestelerini dinleyicilerin beğenisine sunacak.

Topluluk "İntizar" albümünde Farsça ve Türkçe şiirlere yer verdi. Kutsi Erguner ile daha önce aynı sahneyi paylaşan grubun ayrıca Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor ile de projeleri bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali'nde müzikseverlerle buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement