RENART'ta 2013'nin İlk Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

RENART'ta 2013'nin İlk Sergisi

RENART\'ta 2013\'nin İlk Sergisi

RenArt Sanat Galerisi bu kez Metin Telçeker ve Serhan Yavaş'ın ''Kaybolan Şehrin Anları'' isimli karma sergisine ev sahipliği yapıyor.

15.01.2013 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzenlenen birbirinden güzel sergi ve etkinlikler ile İstanbul'un kültür ve sanat hayatında kısa zamanda yerini alan RenArt Sanat Galerisi bu kez Metin Telçeker ve Serhan Yavaş'ın ''Kaybolan Şehrin Anları'' isimli karma sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sanatçı Metin Telçeker ve Serhan Yavaş'ın kağıt işlerinden oluşan ''Kayıp Şehrin Anları'' karma sergisi 16 Ocak – 6 Şubat 2013 tarihleri arasında RenArt Sanat Galerisi 'nde gezilebilir.

Metin Telçeker, suluboya, lavi ve karışık teknikle rengi ve deseni sorgusuzca kullandığı, bazı yerlerde çok detaycı, bazı yerlerde çok serbest ve ihmalci tarzıyla şehir ve doğaya kendi kadrajından bakıyor.

Serhan Yavaş, suluboya, karakalem ve mürekkep ile kağıda akıp giden zamanın içinden insanlara, yüzlere, eşyalara, mekanlara, anlara dokunuyor.

Gündelik hayatta ve şehirde karşımıza çıkan nesne, bina ve insanda anlık görüşlerimiz arasında ihmal edilen detaylara, kayıp şehrin kayıp anlarına, bizi tekrar davet ediyor.

Sergi 16 Ocak 2013 Perşembe günü saat 18.00'de RenArt Sanat Galerisi'nde açılan sergi 6 Şubat tarihine kadar Pazar hariç hergün 11.00-19.00 saatleri arasında gezilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat RENART'ta 2013'nin İlk Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement