Saray Belediyesi Yaz Sineması Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Saray Belediyesi Yaz Sineması Günleri Devam Ediyor

Saray Belediyesi Yaz Sineması Günleri Devam Ediyor

Saray halkı, Atatürk Kültür Merkezi ve mahallelerde devam eden Saray Belediyesi Yaz Sineması Günleri'nde birbirinden güzel sinema filmleri izleyerek yazın tadını çıkarıyor. Vatandaşlar, sosyalleşme ve günlük hayatın stresinden uzaklaşma amacıyla düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor.

25.08.2023 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saray halkı, yazın tadını, açık havada birbirinden güzel sinema filmleri izleyerek çıkarmaya devam ediyor. Sinema tutkunları, 20 Ağustos'tan bu yana Atatürk Kültür Merkezi ve mahallelerde devam eden Saray Belediyesi Yaz Sineması Günleri'nde buluşuyor.

Vatandaşların sosyalleşmesi ve günlük hayatın stresinden uzaklaşması amacıyla farklı etkinlikleri hayata geçiren Saray Belediyesi, Yaz Sineması Günleri'nde perdelerini, 20 Ağustos Pazar günü 'Renkli Balık' animasyon filmi ile açtı. Beş gündür Atatürk Kültür Merkezi ve mahallelerde devam eden açık hava film gösterimleri beş gün daha sürecek.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Saray Belediyesi'nin patlamış mısır ve meşrubat ikramı eşliğinde film izleyen vatandaşlar, keyifli bir yaz akşamı geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Açık hava sinema gecelerine yoğun ilgi gösteren Saraylılar, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'e etkinlik için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Saray Belediyesi Yaz Sineması Günleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement