Savaş Dinçel Tiyatrosu'ndan Yok Artık - Son Dakika
Kültür Sanat

Savaş Dinçel Tiyatrosu'ndan Yok Artık

Savaş Dinçel Tiyatrosu\'ndan Yok Artık

Mart ve Nisan ayları boyunca her Cuma saat 20:30'da Müjdat Gezen Tiyatrosu Kabare Sahnesi'nde izlenebilir.

29.03.2013 14:13

Pavyonda çalışan bir kadının gözlerinden adalet sistemine ve Anadolu'nun köylerindeki sorunlara bir bakış… Anadolu'nun göbeğinde bir tanık koruma programı, alışılmamış bir bakış açısı, bilindik hikayelerin dışında ve sonuna kadar dinamik bir eğlence. Sadece gülmek isteyenler ve gülerken düşünmek isteyenler de aynı keyfi alacaklar. Bu çok yetenekli oyuncuların renkli komedisinde sahnenin karşısında yerinizi almak isterseniz acele edin.

2012 yılının Ocak ayında faaliyetine başlayan Savaş Dinçel Tiyatrosu çalışmalarını halen Müjdat Gezen Tiyatrosu Pasajı'nda devam ettirmektedir.

Esra Erdem'in yazıp yönettiği Yok Artık! isimli aksiyon-komedi türündeki oyun ilk kez 25 Ocak 2013'te seyirci karşısına çıktı. 12 kişilik zengin bir kadrosu bulunan oyun, İstanbul'da başlayıp bir dağ köyünde devam ediyor ve keyifli bir akşam vaat ediyor.

Pavyonda çalışan Nazlı, mafya Ragıp'ın adamlarının yanındaki adamı öldürmesiyle kendini bir mahkeme sürecinde bulur. Cinayetin tek şahididir. Adli tatil nedeniyle mahkeme ertelenince, mafyadan korunmak üzere avukatı tarafından bir dağ köyüne gönderilir. Dağ köyünde can sıkıntısından köyün sorunlarını çözmek üzere çalışmalara başlar, bu esnada köyün genç ağasıyla aralarında bir yakınlaşma başlamıştır. Ragıp ise mafya babasına attığı kazığın ortaya çıkmasıyla kaçmaya karar verir. Bir arkadaşı tarafından saklanması için bir dağ köyüne gönderilir. Gittiği dağ köyünde, aleyhine tanıklık edecek olan Nazlı ile karşılaşacağından habersizdir…

Mart ve Nisan ayları boyunca her Cuma saat 20:30'da Müjdat Gezen Tiyatrosu Kabare Sahnesi'nde izlenebilir. Biletler tiyatro gişesinde.

Müjdat Gezen Tiyatrosu

Osman Ağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:46

KADIKÖY/ İstanbul

Gişe Tel: 0216 449 5952

YOK ARTIK!

Yazan – Yöneten: Esra Erdem

Sahne Tasarımı: Taylan Kapan

Işık Tasarımı: Özgür Sadık

Kostüm: Eser Olgun

Makyaj: Muazzez Devrilmez

Yönetmen Yardımcısı: Özgür Sadık

Koreografi: Ayhan Özgür

Fotoğraflar: Ceren Çat

Seslendirme: Can Doğan

Yok Artık! Şarkısı Söz: Esra Erdem Müzik ve Düzenleme: Deniz Mahir Kartal Seslendiren: Meltem Öztürk

Bas Gitar: Serkan Göl Gitar: Gzamşine Hasan Kaboğlu Keman: Aykut Büyükçınar Klarnet: Murat Gökdere

Oyuncular: Selin Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan, Eray Sel, Gülden Erdoğan, Murat Kanak, Taygun Akalın, Taylan Kapan, Metin Abay, Yeşim Nehir Dönerkaya, Meltem Öztürk, Devran Şanlı, Numan Eşiyok

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Savaş Dinçel Tiyatrosu'ndan Yok Artık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement