
Ceyhan ilçesinde bir garson, kız arkadaşına hediye etmek için internet üzerinden satın aldığı cep telefonu yerine kargoyla oyuncağının gönderildiğini öne sürdü.
Konakoğlu Mahallesi'nde lokantada çalışan İbrahim Siri (27), AA muhabirine, kız arkadaşına hediye etmek için internet sitesinde beğendiği cep telefonuna 140 lira ödediğini belirtti.
İki gün sonra kuryenin getirdiği paketi açtığında oyuncak cep telefonu ile karşılaştığını iddia eden Siri, "Telefonun oyuncağını göndermişler. İnternet sitesinden ilk kez alışveriş yapmıştım. Firma yetkililerini telefonla arayarak durumu anlattım. Yanlışlık yapıldığını belirten yetkililer, mağduriyetimi gideceklerini söyledi" dedi. - Adana
Son Dakika › Kültür Sanat › Sipariş Verdiği Cep Telefonu Yerine Oyuncağı Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?